Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Video: Ο Π.Καμμένος αποκαλύπτει τον ρόλο του Γιαννακόπουλου και του newsbomb.gr - Απίστευτες καταγγελίες

Βλέπαμε το newsbomb.gr να στηρίζει την κυβέρνηση μέχρι πρόσφατα και ξαφνικά να αλλάζει τελείως ρότα και να βάλει με βαρύγδουπους τίτλους εναντίον της.

Το τι έγινε -όσοι ξέραμε σε ποιον ανήκει το newsbomb.gr- το φανταζόμασταν, αλλά να βγουν στη φόρα τα sms του Γιαννακόπουλου, δεν το περιμέναμε.

Σύμφωνα με τα sms, ο Δ. Γιαννακόπουλος ζητούσε επίμονα την τοποθέτηση στελέχους των ΑΝ.ΕΛ. με το όνομα Γιώργος ως εξωκοινοβουλευτικό στο υπουργείο Υγεία και προειδοποιούσε «μην μας ξαναβάλουν πουθενά τον Κοντονή», αναφερόμενος στον υφυπουργό Αθλητισμού.

Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης: Στον επόμενο «απολογισμό Του» ας αφαιρέσει το «Του»

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει τον απολογισμό του κ. Κωνσταντάτου -το περασμένο Σάββατο- η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-
Αργυρούπολης.

Η αντιπολιτευόμενη παράταξη δε διστάζει να μιλήσει για «υποκρισία», «ψέμα» και «γκεμπελίστικες τακτικές», αναφερόμενη στην προσπάθεια του δημάρχου «ν’ αποδείξει ότι είναι ο μοναδικός δήμαρχος με έργο».

Ακολουθεί το σχόλιο της Δημοτικής Συνεργασίας:

Γίνεται της... Πόπης στη Συγγρού

Μαλλιά - κουβάρια εντός και εκτός η Ν.Δ., η οποία μπορεί να μετακόμισε αυτές τις μέρες στη Μαδρίτη, ωστόσο ταλανίζεται από τόσα εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα, ώστε ακόμη και μια σύναξη του αδελφού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος δημιουργεί μείζονα ζητήματα.

Η κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος είναι εξαιρετικά εύθραυστη και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η αργόσυρτη προεκλογική διαδικασία θα αφήσει πολλές πληγές στο σώμα του κόμματος, αν δεν καταστεί θρυαλλίδα διάσπασης.

Είκοσι ένα μέλη είναι η νεοδημοκρατική αποστολή που μετέχει από χθες στη Σύνοδο του ΕΛΚ στη Μαδρίτη και περίπου οι μισοί δεν μιλούν με τους άλλους μισούς.

Η εγκατάλειψη της παραλίας του Αγίου Κοσμά σε φωτογραφίες

Μία μίνι χωματερή που όσο πάει και μεγαλώνει, τρία φρεάτια κίνδυνος - θάνατος για τους απρόσεχτους, ένα πεσμένο από τον αέρα δέντρο που ξεράθηκε περιμένοντας να το
μαζέψουν είναι μερικές εικόνες της χειμωνιάτικης πλαζ Αγίου Κοσμά.

Μία καρέκλα και ένα μπλόκι τοποθετήθηκαν πρόχειρα για την αποτροπή ατυχημάτων, το τρίτο φρεάτιο όμως χάσκει ανοιχτό.

Στο μεταξύ όμως, αν και χειμώνας, η πλαζ έχει καθημερινούς επισκέπτες. Επομένως χρειάζεται το ενδιαφέρον του δήμου να εκδηλώνεται και αυτή την εποχή και όχι μόνο στην αιχμή του καλοκαιριού.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες:

Εμπρός της γης οι αφηνιασμένοι

του Νίκου Μωραΐτη

Ζούμε απίστευτες στιγμές! Έχουν αφηνιάσει.

Οι μιντιάρχες κλείνουν τα κανάλια τους την ημέρα της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Ολάντ, την ημέρα που ο γάλλος Πρόεδρος δηλώνει τη στήριξή του στην Ελλάδα για το ζήτημα του χρέους, αλλά και -έκπληξη- για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Από την επίσκεψη Ολάντ, κάλυψαν το εθιμοτυπικό σκέλος (τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας) και έκλεισαν τα κανάλια τους στο πολιτικό σκέλος!

Συμφωνία ΝΑΙ, παράδοση ΟΧΙ & γέφυρα Ολάντ για τους πλειστηριασμούς

Όλα τα προγράμματα που είχαν εφαρμοστεί στην Ελλάδα και είχαν τη σφραγίδα των γνωστών ακραίων συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης, είχαν ως αποτέλεσμα τον αργό θάνατο της
οικονομίας.

Στόχος τους δεν ήταν σταθεροποίηση της χώρας, αλλά η επιθυμία τους, πάνω απ' όλα, να εφαρμοστεί και να μείνει "ζωντανό" το... πρόγραμμα.

Όπως προκύπτει και μέσα από τις δηλώσεις τού πρωθυπουργού με τον Γάλλο πρόεδρο είναι ξεκάθαρο ότι αυτοί οι ακραίοι κύκλοι δεν έχουν παραδώσει τα όπλα.

Στην πολιτική όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου...

Για να ξέρουμε τί γίνεται: δίχως την επώδυνη συνθηκολόγηση της 13ης Ιουλίου σήμερα δεν θα μιλούσαμε για ζητήματα όπως η αναδιάρθρωση του χρέους, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τα κόκκινα δάνεια και το ασφαλιστικό αλλά για το πότε θα αυξάνονταν επιτέλους οι μερίδες ψωμιού και γάλακτος που θα λαμβάναμε με δελτίο στο πλαίσιο διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας σαν αυτή που παρέχεται σε χώρες τής Αφρικής.

Κι αυτό το γράφω γιατί πολλοί σπεύδουν, με αφορμή τη φοροκαταιγίδα και την αναμενόμενη μείωση μισθών και συντάξεων, να δηλώσουν δικαιωμένοι που δεν ψήφισαν ή που δεν αποδέχθηκαν το τρίτο μνημόνιο...

Ας συζητήσουμε λοιπόν, κ. αριστερέ συγγραφέα...

Σύμπτωση; Πιθανόν!... Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν θα μπαίναμε σε μια τέτοιου τύπου αντιπαράθεση για ζητήματα που δεν απασχολούν άμεσα την κοινωνία -
και ιδιαίτερα αυτή των νοτίων αθηναϊκών προαστίων.

Όμως η ταύτιση του ιστολογίου μας με... νέους αυριανισμούς -και μάλιστα... "σε μεγάλες δόξες"- δεν υποδηλώνει μόνο την άποψη του (ελέω τίνος;) εμπνευσμένου από το σφυροδρέπανο του κομμουνισμού εισαγγελέα, αλλά και την πηγή της έμπνευσής του.

Και η πηγή δεν είναι άλλη από αυτή -με την ευρεία ένοια βεβαίως- την οποία προκαλεί σε "μονομαχία" (Ας συζητήσουμε λοιπόν, ας κάνουμε διάλογο, κυρ-συγγραφέα) ο "προβοκάτορας" στο παρακάτω κείμενό του:

Ολάντ και πάσης Ελλάδος…

γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Monsieus et madames bonsoir…
Ο πρώην Ολαντρέου και νυν Πρόεδρος της Γαλλίας αφίχθη μεγαλοπρεπώς κομίζοντας μηνύματα, συμβολισμούς και συμφωνίες...


Η εποχή που ο Φρανσουά Ολάντ ήταν ο αντικαγκελάριος της Μέρκελ, μοιάζει τόσο μακρινή, όσο και η εποχή που η Γερμανία ήταν η δεσπόζουσα δύναμη στην Ευρώπη, η Ελλάδα ένα κακοποιημένο αποπαίδι χωρίς φωνή και ανάσα, το ελληνικό χρέος «βιώσιμο» και το παιχνίδι αδιατάραχτο...

Και ήταν μόλις χθες... Από τον Ιούλιο και μετά τα πράγματα άλλαξαν...

Η σκληρή μάχη για τα στεγαστικά «κόκκινα δάνεια» και όχι μόνον…

του Στάθη Σχινά

Σκληρή φαίνεται να είναι η μάχη που δίνει η κυβέρνηση στο παρασκήνιο των συναντήσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών -που
βρίσκονται ήδη στην Αθήνα- για τα κόκκινα δάνεια.

Σε ένα μόνον καταρχήν συμφωνούν και οι δύο πλευρές: ότι θα πρέπει η ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών να αποτελέσει την άρχή για την πλήρη εξυγίανση των δανειακών χαρτοφυλακίων τους.

Κατά τα λοιπά -σε πρώτη φάση- οι διαπραγματευτές των πιστωτών δεν "καταλάβαιναν" την ανάγκη προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Ο «τυχαίος» θάνατος του Θόδωρου Βουλγαρίδη

γράφει ο Θανάσης Καμπαγιάννης *

Η δίκη της Χρυσής Αυγής που ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Απρίλη είναι η μεγαλύτερη δίκη εγκλημάτων ναζιστικής βίας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν είναι όμως η μοναδική.

Εδώ και δύο χρόνια, στο Μόναχο της Γερμανίας, διεξάγεται η δίκη του NSU (Nationalsozialistischer Untergrund), μιας νεοναζιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης που δολοφόνησε από το 2000 μέχρι το 2007 δέκα ανθρώπους, εκ των οποίων οκτώ ήταν Τούρκοι και ένας Ελληνας.

Η οικογένεια του Θόδωρου Βουλγαρίδη, Ελληνα μετανάστη από τη Θεσσαλονίκη, δίνει εδώ και δύο χρόνια τη δικαστική μάχη για τη δικαίωση του ανθρώπου της. Η ιστορία της είναι διδακτική για τα όσα θα ζήσουμε και θα ακούσουμε στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Τέλος το... πάρτι της καταστολής στις Σκουριές

Σε εταιρεία security φέρνει εδώ και καιρό η αστυνομία στη Χαλκιδική. Σε τέτοιο σημείο, που βλέπεις αστυνομικούς και κανονικούς σεκιουριτάδες
να φρουρούν δίπλα - δίπλα και μέσα από την περίφραξη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Φυσικά έχουν παίξει τον ρόλο τους οι παλαιότερες χορηγίες προς την ΕΛ.ΑΣ., όμως αντιλάμβάνεται ο καθένας πως δουλειά της αστυνομίας δεν είναι να παρέχει προστασία σε εταιρείες.

Το καλό είναι πως όλο αυτό το "ζουζούνισμα" μεταξύ αστυνομίας και εταιρείας φαίνεται να τελειώνει.