Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Εκστρατεία Εθελοντικής Αναδάσωσης του Υμηττού, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 10.00πμ


Αυταρχισμός & περιβαλλοντικές ακροβασίες στο Παλαιό Φάληρο

Άλλο ένα θλιβερό περιστατικό αντιθεσμικής και αυταρχικής λειτουργίας καταγράφηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Π. Φαλήρου, μια μόλις εβδομάδα μετά και τους διαπληκτισμούς μεταξύ σύσσωμης της Αντιπολίτευσης και της Χρυσής Αυγής, που προκάλεσαν την αποχώρηση των πρώτων, με την ανοχή Χατζηδάκη.

Αυτή τη φορά, ο Δήμαρχος επέλεξε να αφαιρέσει τον λόγο από τον Σύμβουλο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης, κ. Γ. Μπίτσικα, ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος της ανάπλασης των 22 στρεμμάτων πέριξ του Κλειστού Γυμναστηρίου, που σημειωτέων δεν έχει ολοκληρωθεί, παρά τις συνεχείς παρατάσεις που έχουν δοθεί τα τελευταία 2 χρόνια από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αquathon: Σε 79 χώρες σε όλο τον κόσμο και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 12.00

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου «υποδέχεται» τον 4ο Παγκόσμιο Μαραθώνιο Υδρογυμναστικής «Αquathon», ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 12:00-14:00, ταυτόχρονα σε 238 πόλεις από 79 χώρες, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το AquAthens Fitness με την προπονήτρια μας Ρούσσου Κωνσταντίνα επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα μας σε αυτή την μεγάλη γιορτή υδρογυμναστικής!

Ο αντιδήμαρχος ρωτάει τον κ. δήμαρχο αν πλένονται οι κάδοι!!!... Ο κύριος δήμαρχος ακούει;;;


Βέβαια στις 5 Ιουνίου 2011,
ο κ. Καλύβας ήταν στην αντιπολίτευση
και είχαν περάσει ήδη
5 (πέντε) ολόκληροι μήνες δημαρχίας Κορτζίδη...

Ενώ τώρα ο κ. Καλύβας είναι αντιδήμαρχος
και πριν λίγες μέρες συμπληρώσαμε μόλις
26 (εικοσιέξι) μήνες δημαρχίας Κωνσταντάτου.

Υ.Γ.: Ευχαριστούμε την "Τσούχτρα" για το αρχείο της.

Άγιος Δημήτριος: "Κατάθλιψη, η νόσος του 21ου αιώνα", τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 6.00μμ

Εκδήλωση με θέμα "Κατάθλιψη η νόσος του 21ου αιώνα" διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Δημητρίου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων ΗΛΙΟΣ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 6.00μμ, στο αμφιθέατρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου (Αγ. Δημητρίου 186).

Ληστές μπούκαραν στο σπίτι του Νίκου Βέρτη στη Βούλα και "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο

Θύμα κλοπής από επιστήμονες διαρρήκτες, έπεσε το βράδυ της Τετάρτης ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης.

Μάλιστα και λόγω των χαρακτηριστικών της κλοπής, οι αστυνομικοί
έχουν βάλει στο “κάδρο” των ερευνών ασύλληπτα μέλη της συμμορίας των Ρομά, που είχε ρημάξει σπίτια πολλών επωνύμων της Αθήνας.

Στο πρώην αεροδρόμιο να χωροθετηθεί ο Σταθμός Διαχείρισης Απορριμμάτων ζητούν οι Κορτζίδης - Κόκκορης - Ορφανός

Την πρόταση που είχαν ως δήμαρχοι για δημιουργία δημόσιου & διαδημοτικού Σταθμού Διαχείρισης Απορριμμάτων μέσα στο χώρο του πρώην αεροδρομίου επαναφέρουν με ανακοίνωσή του οι πρώην δήμαρχοι Χρήστος Κορτζίδης, Κώστας Κόκκορης και Θάνος Ορφανός.

"Κάθε άλλη «λύση» που υποτάσσει το συμφέρον των κατοίκων των δήμων μας στα σχέδια του «επενδυτή» ή όποιου άλλου πρέπει να αποκλειστεί", τονίζουν με νόημα οι πρώην δήμαρχοι Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Αλίμου και ζητούν να συζητηθεί το πρόβλημα στα δημοτικά και στο περιφερειακό συμβούλιο, καθώς και στις τοπικές κοινωνίες.

Εμείς, οι Ντάνιελ Μπλέικ...

"Όταν κάποιος χάσει τον αυτοσεβασμό του είναι τελειωμένος", λέει ο Ντάνιελ Μπλέικ, ο τελευταίος κινηματογραφικός ήρωας του Κεν Λόουτς, ένας μεσήλικας ο οποίος δεν μπορεί να εργαστεί
λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας αλλά που το κράτος τού φέρνει προσκόμματα για να λάβει οποιοδήποτε επίδομα.

Αυτός ο άνθρωπος, που εργάστηκε 40 χρόνια έντιμα και στάθηκε δίπλα στην άρρωστη σύζυγό του μέχρι την ημέρα που πέθανε, θα πρέπει να απολογηθεί σε ένα τσούρμο γραφειοκρατών - πραιτωριανών τού συστήματος όχι για να γίνει πλούσιος αλλά για να λάβει το στοιχειώδες.