Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Προβολή της ταινίας «Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με την ταινία του Tony Kaye «Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας - American History X», που θεωρείται από τις καλύτερες στην ιστορία του κινηματογράφου, ξεκινούν οι προβολές του μήνα στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 8.00μμ.

Η νέα επιλογή της Ομάδας Κινηματογράφου του «Καλλίπολις» πραγματεύεται τη ρατσιστική
εγκληματικότητα και τα αδιέξοδα των πολιτικών του μίσους μέσα από την ιστορία ενός Αμερικανού νεοναζί, ενώ οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν το αναψυκτικό, το ρόφημα ή το ποτό τους στον φιλόξενο Χώρο.

Άγιος Δημήτριος: Ενημέρωση για τη Γενική Συνέλευση των μελών της δημοτικής παράταξης «ΜΕΤΕΧΩ»

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου η Γενική Συνέλευση των μελών της δημοτικής παράταξης Αγίου Δημητρίου «ΜΕΤΕΧΩ».

Συζητήθηκε ο προγραμματισμός της παράταξης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Κίνδυνος ατυχήματος στην Καλλιθέα»

Με αφορμή ξύλα και κλαδιά από την κοπή ενός δέντρου, τα οποία είναι επικίνδυνα για πρόκληση ατυχήματος στη στενή οδό Ρήγα Φεραίου, ο επικεφαλής
της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα προβλήματα της Καλλιθέας είναι πολλά και μέρα με τη μέρα διογκώνονται. Έχουμε επιλέξει απέναντι στη διοίκηση του Δήμου να μην κάνουμε «τυφλή» αντιπολίτευση αλλά να αναδεικνύουμε τα κακώς κείμενα της πόλης, καταθέτοντας, συγχρόνως, και προτάσεις για την επίλυσή τους.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Τομέα Χορού του Δήμου Αγίου Δημητρίου, για την περίοδο 2018-19Η ταινία «Το Μυστικό της Βέρα Ντρέικ» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 9.00μμ

Η αγγλογαλλική δραματική ταινία «Το Μυστικό της Βέρα Ντρέικ - Vera Drake» του Mike Leigh, θα προβληθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 9.00μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Προσοχή: Από τις 19 Οκτωβρίου οι προβολές θα ξεκινούν στις 8.30μμ.