Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Περί συντήρησης ο λόγος: ή τα παρέλαβε σάπια ή τα έβαλε άρπα κόλλα στο "πρότυπο πάρκο" της 129ΠΥ - Φωτογραφίες



Εμένα η μοκετούλα στο γήπεδο της 129 ΠΥ δεν μου φαίνεται ότι ήταν τόσο καινούργια όταν την έβαλαν πριν δυο χρόνια.

Τώρα τι λέτε κ. Γαρυφαλάκη; - Εκτεθειμένος ο πρόεδρος του ΔΣ Αλίμου μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Όπως είναι γνωστό ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου κ. Γαρυφαλάκης είχε παραπέμψει σε πειθαρχικό έλεγχο δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, μεταξύ αυτών, είχε παραπέμψει και την Ελένη Μπελιά, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι", η οποία απουσίαζε από συνεδριάσεις του ΔΣ για λόγους υγείας.

Λεωνίδας Πλατανιάς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πού πάει η έρευνα, πώς θα προλάβουμε και πότε θα έχουμε οριστική λύση στον καρκίνο

Αισιόδοξος αλλά και πραγματιστής όσον αφορά την οριστική λύση στον καρκίνο, δηλώνει ο Λεωνίδας Πλατανιάς, ένας από τους σημαντικότερους σήμερα ερευνητές
στον κόσμο για το ζήτημα αυτό.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εξηγεί ότι η οριστική λύση για τον καρκίνο, ίσως έρθει από τη μελέτη των σημάτων που ανταλλάσσουν τα καρκινικά κύτταρα και τις παρεμβάσεις στον μεταβολισμό τους, την ανοσοθεραπεία αλλά και την επιγενετική.

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, ο μόνος Δήμαρχος, με τη σθεναρή στάση του, πέταξε την πολιτική έξω από τα σχολεία


Πέρυσι, 13 Μαΐου 2016, ο Δήμαρχος και η κουστωδία του υποδέχτηκε την κουστωδία του αρχηγού της ΝΔ στα σχολεία της Αργυρούπολης σε ώρα μαθήματος.

''Η Φαρμακευτική Κάνναβη δεν είναι παράνομη'' - Η εκδήλωση στη Νέα Σμύρνη & συνεντεύξεις σε video

της Εριέλλας Χρυσού


Γονείς και ασθενείς χρόνιων και αυτοάνοσων παθήσεων διοργάνωσαν εκδήλωση στο Α΄ ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης για να καταθέσουν τις εμπειρίες τους και να μιλήσουν για τον τρόπο αντιμετώπισης των νόσων που αντιμετωπίζουν.

Τριακόσιοι περίπου γονείς που συμμετέχουν στο κλειστό γκρουπ στο Facebook «Αυτισμός και κανναβιδιόλη» αποφάσισαν να μοιραστούν όσα έχουν μάθει για τη χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης και τα αποτελέσματα που έχει στον αυτισμό και στην επιληψία.

Μουδιασμένη η μικρή κοινωνία του Άδενδρου από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τις ζωές τριών ανθρώπων

«Μουδιασμένη» ξύπνησε σήμερα η μικρή κοινωνία του Άδενδρου, ενός χωριού περίπου 3.000 κατοίκων δυτικά της Θεσσαλονίκης, όπου, χθες το βράδυ,
συνέβη το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε σπίτι, με αποτέλεσμα τρεις εκ των επιβαινόντων να βρουν τραγικό θάνατο και άλλοι έξι να νοσηλεύονται.

Πηγαίνετε στην αστυνομία να σας ενημερώσει και πάψτε να παραπληροφορείτε τους δημότες, κε Κωνσταντάτε!!!

Εκτροχιασμός τρένου έξω από τη Θεσσαλονίκη με δύο νεκρούς

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας (μηχανοδηγός) σοβαρά, από το δυστύχημα που σημειώθηκε στις 21.45 το Σάββατο, λίγο έξω από το σταθμό 'Αδενδρο, δήλωσε αξιωματικός της πυροσβεστικής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι αιτίες του δυστυχήματος είναι άγνωστες, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.