Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Αλήθειες & ψέματα για την προστασία της πρώτης κατοικίας: Εκδήλωση - συζήτηση στη «Μεσοποταμία» στο Μοσχάτο

Σκασμός, Αντωνάκη μου! #Novartis

γράφει η Ζωή Χατζηθωμά


Θα πάνε και στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων οι συμμορίτες;

Είναι αθώοι, εμείς φταίμε, που ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητες μας και βγάζαμε τα πόδια μας έξω από την κουβέρτα, όπως λέει ο σοφός μας λαός! Το Όσκαρ υποκρισίας και μαφίας ποιος θα το πάρει απόψε;

Οι ευθείες απειλές ενεργοποίησαν τον νόμο! #Novartis

της Άντας Ψαρρά

Να που ανακάλυψαν τώρα η Ν.Δ. και το πρώην ΠΑΣΟΚ τον Νόμο που ψήφισαν για το καθεστώς προστασίας μαρτύρων και ειδικά για εκείνους που χαρακτηρίζονται ως μάρτυρες
δημοσίου συμφέροντος.

Σκίζουν σήμερα τα ιμάτιά τους στελέχη και στρατευμένοι δημοσιογράφοι των δύο κομμάτων για την «άκυρη» διαδικασία. Την εκστρατεία «ακυρότητας» εγκαινίασε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και πρώην υπουργός της Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου: «Δεν υπάρχει έγκριση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Οι καταθέσεις είναι άκυρες».

«Μνήμη σημαίνει Αντίσταση»: Εκδήλωση για τα 75 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου



Την ταινία «September» προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Με τη δραματική ταινία «September» της Πέννυς Παναγιωτοπούλου συνεχίζει το αφιέρωμα στον Νέο Ελληνικό Κινηματογράφο η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 9.30μμ.

Οι προβολές πραγματοποιούνται στον κινηματογράφο "Σοφία" στην Αργυρούπολη, Ευσταθιάδη 2 - Πλατεία Αγίας Τριάδας, κάθε Παρασκευή στις 9.30μμ, θα διαρκέσουν μέχρι τις 16 Μαρτίου και η είσοδος -όπως πάντα- είναι δωρεάν.