Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Η διοίκηση συζητά για το κολυμβητήριο με Παναθηναϊκό

Η παραχώρηση του κολυμβητηρίου για προπονήσεις στην ανδρική ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού θα περιορίσει τη χρήση του από τους αθλητικούς φορείς της πόλης και τους δημότες, υποστήριξε στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΝΑΔΕΑ ο Βασίλης Βάσσιος, εκπρόσωπος
της Δημοτικής Συνεργασίας.

Το ΔΣ εξουσιοδότησε κατά πλειοψηφία τον πρόεδρο Γιάννη Καλιντέρη να έρθει σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό και να φέρει συμφωνία προς ψήφιση.

Πηγή: www.sinergasia.gr

ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης: Συγκέντρωση στο Μουσείο Εθ. Αντίστασης με τον Γιάννη Θεωνά, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 11.00πμ


Καταδίκη Ντινόπουλου με 60.000 ευρώ για την υπόθεση Δούρου

Το ποσό των 60.000 ευρώ επιδίκασε το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών κατά του πρώην υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου, ως αποζημίωση της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος είχε εμφανίσει φωτογραφία, στην οποία ισχυριζόταν ότι απεικονιζόταν η Ρένα Δούρου ως συνεργάτης του Άκη Τζοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου, ο Αργύρης Ντινόπουλος, ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, είχε την υποχρέωση να γνωρίζει ότι η κ.Δούρου δεν ήταν συνεργάτης του 'Ακη Τσοχατζόπουλου.

Έφοδος σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας

Συνελήφθη, την Τρίτη 8 Σεπτέμβρη το απόγευμα στην Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης
Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 58χρονος για μαστροπεία.

Επιπλέον, προσήχθησαν δύο Ελληνίδες, ηλικίας 26 και 23 ετών καθώς και δύο αλλοδαπές υπήκοοι Ρουμανίας και Αλβανίας, ηλικίας 25 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας: Συγκέντρωση στην πλατεία Δαβάκη με τον Νίκο Ξυδάκη, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 8.00μμ


Τσίπρας προς Τρέμη που πετάχτηκε στο θέμα με τα κανάλια: "Έχετε μύγα και μυγιάζεστε;" (video)

Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση της δημοσιογράφου του Mega, Όλγας Τρέμη, που πετάχτηκε με έντονο τρόπο και ιδιαίτερη επιμονή, όταν ο Αλέξης Τσίπρας απαντούσε σε ερώτηση του δημοσιογράφου Μάκη Γιομπαζολιά για την αδειοδότηση των καναλιών.

Στο κλείσιμο της απάντησής του ο Αλέξης Τσίπρας τόνιζε ότι "ζητήσαμε να πληρώσουν τα χρωστούμενα, τους φόρους για τις διαφημίσεις και να πάμε σε μια ανοικτή δημοπράτηση ούτως ώστε να υπάρχουν άδειες".

"Με ποια διαδικασία" τον διέκοψε η Όλγα Τρέμη, παραβαίνοντας τους όρους του ντιμπέιτ, που και η ίδια είχε συμφωνήσει όπως της επεσήμανε ο Πάνος Χαρίτος.

Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που ακολούθησε με την δημοσιογράφο του Μega:

Κατέληξε ο 9χρονος που χτυπήθηκε στο τροχαίο στο Μοσχάτο

Κατέληξε το 9χρονο αγόρι που έπεσε θύμα τροχαίου μαζί με τη μητέρα του στο Μοσχάτο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος το βράδυ της Κυριακής.

Η μητέρα είχε πεθάνει εκείνη
τη στιγμή, ενώ το αγόρι νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και πέθανε το πρωί της Τετάρτης, μετά από τρεις μέρες μάχης, καθώς η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας είναι το 6χρονο κοριτσάκι, αδελφή του 9χρονου, που κρατούσε η μητέρα στο άλλο της χέρι, το οποίο όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα, αλλά δεν γνωρίζει την κατάληξη του αδελφού και της μητέρας του.

Πηγή: www.moschatotavros.gr

ΣΥΡΙΖΑ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία της Βούλας, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 8.00μμ