Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ο Παύλος Πολάκης χωρίς τη μονταζιέρα: Παίζουν τα ρέστα τους (video)

Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για ΚΕΕΛΠΝΟ και τηλεοπτικά κανάλια στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την Τετάρτη 13 Απριλίου για «Το Παράλληλο Πρόγραμμα για την Υγεία».

Απαντώντας σε διευκρινιστική ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, σχετικά με το ΚΕΛΠΝΟ και τους υπαινιγμούς του υπουργού για εμπλοκή διευθυντών νοσοκομείων σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, ο αναπληρωτής υπουργός εμφανώς ενοχλημένος, αναφέρθηκε στην στάση των δημοσιογράφων κατά τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2015.

Είπε ότι με αφορμή την ολοκλήρωση του ελέγχου που έκανε το ΣΕΥΠ για τη διαχείριση της τότε διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2011-13, σκόπιμα -σύμφωνα με τον υπουργό- δόθηκε η εικόνα μέσα από κομμένες σκηνές ότι είναι αγροίκος μιλάει άσχημα, δεν ξέρει να προφέρει τον ιό του HIV κ.α.

Θέμα αυτεπάγγελτης εισαγγελικής παρέμβασης για παραπλάνηση σε θέματα υγείας στα νότια προάστια

Για τη βρώμικη ιστοσελίδα των νοτίων προαστίων, η οποία παίζει το πρώτο βιολί και στην εμετική στοχοποίηση των προσφύγων, καθώς και για την τοπική "μικρή"
διαπλοκή έχουμε ασχοληθεί την Κυριακή 3 Απριλίου.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
Θα ακολουθήσουν οι δήμαρχοι Αλίμου & Γλυφάδας στο βούρκο του μαύρου μετώπου τον κ. Κωνσταντάτο;
Ειδικά για τον τρόπο που παρουσίασε το θέμα με ένα συνηθισμένο έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ, μια παρουσίαση που εξιτάρει ρατσιστικά ένστικτα, παραπλανεί το κοινό και προκαλεί πανικό στις τοπικές κοινωνίες, εγείρεται σοβαρό θέμα κατά πόσο ο εισαγγελλέας θα έπρεπε ήδη να ενεργήσει αυτεπάγγελτα.

Το άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών που ακολουθεί είναι κατατοπιστικό.

Ομαδικός τάφος 80 ανδρών με χειροπέδες αποκαλύφθηκε στο Φαληρικό Δέλτα

Νέα εντυπωσιακά ευρήματα ήρθαν στο φως τις τελευταίες 20 ημέρες, με την ανασκαφή που πραγματοποιείται στην περιοχή του Φαληρικού Δέλτα, στο πλαίσιο του έργου για την κατασκευή του Κέντρου Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Τα ευρήματα παρουσίασε στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) η έφορος αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων Στέλλα Χρυσουλάκη, η οποία εισηγήθηκε τη συνέχιση της ανασκαφής λόγω της σπουδαιότητας των ευρημάτων.

Στο νότιο τμήμα του σκάμματος και μάλιστα στην ανώτερη στρώση της νεκρόπολης, δηλαδή σε βάθος μόλις 2,5 μέτρων από την επιφάνεια, ανακαλύφθηκε πολυάνδριο, ομαδική ταφή 80 δεσμωτών, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι ο ένας δίπλα στον άλλο, αρκετοί δε από αυτούς φέρουν χειροπέδες.