Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Ο Παύλος Πολάκης χωρίς τη μονταζιέρα: Παίζουν τα ρέστα τους (video)

Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για ΚΕΕΛΠΝΟ και τηλεοπτικά κανάλια στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την Τετάρτη 13 Απριλίου για «Το Παράλληλο Πρόγραμμα για την Υγεία».

Απαντώντας σε διευκρινιστική ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, σχετικά με το ΚΕΛΠΝΟ και τους υπαινιγμούς του υπουργού για εμπλοκή διευθυντών νοσοκομείων σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, ο αναπληρωτής υπουργός εμφανώς ενοχλημένος, αναφέρθηκε στην στάση των δημοσιογράφων κατά τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2015.

Είπε ότι με αφορμή την ολοκλήρωση του ελέγχου που έκανε το ΣΕΥΠ για τη διαχείριση της τότε διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2011-13, σκόπιμα -σύμφωνα με τον υπουργό- δόθηκε η εικόνα μέσα από κομμένες σκηνές ότι είναι αγροίκος μιλάει άσχημα, δεν ξέρει να προφέρει τον ιό του HIV κ.α.

Στόχος, όπως εξήγησε, ήταν να κρυφθεί η εμπλοκή πολλών καναλιών που πήραν χρήματα και να μην προβληθεί το θέμα της διασπάθισης περίπου 3.5 εκατομμυρίων ευρώ, για υγειονομικά μηνύματα που ήταν υποχρεωμένα τα ΜΜΕ να τα προβάλλουν δωρεάν.


Μάλιστα αναφερόμενος στο περιστατικό της συνέντευξης αποκάλεσε «βοθροκάναλα» της διαπλοκής τα κανάλια που πρόβαλλαν αποσπασματικές σκηνές με σκοπό να κρύψουν όσα αποκαλύφθηκαν εχθές, δηλαδή στο ότι η εισαγγελία διαφθοράς άσκησε δίωξη για κακουργηματική πράξη στη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ που τότε ήταν η κυρία Τζένη Κουρέα Κρεμαστινού, σε όλο το ΔΣ και στον εκ συστάσεως διευθυντή του ΚΕΛΠΝΟ κυρίου Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό η διοίκηση του ΚΕΛΠΝΟ τα τελευταία χρόνια έχει διαχειριστεί από 40 έως 80 εκατομμύρια ευρώ μαύρο χρήμα διαφημιστικής δαπάνης, ενώ προανήγγειλε την αλλαγή της διοίκησής του στις επόμενες ημέρες , όπως και ότι διερευνάται και άλλη υπόθεση πριν από το 2004 που σύντομα θα βγουν νέα στοιχεία.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να αντέξουμε στις επιθέσεις της διαπλοκής που έχει παίξει τα ρέστα της και να νικήσουμε»
το μήνυμα του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη, προς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου στο δημαρχείο της πόλης, με θέμα το Παράλληλο Πρόγραμμα και τις εξελίξεις στην υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου