Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ξεκινά την Πέμπτη από την Περιφέρεια Αττικής η χορήγηση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ

Ξεκινά την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, η χορήγηση των δελτίων μετακίνησης Ατόμων με Αναπηρία για το έτος 2016, σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής.

Επισημαίνεται ότι οι δικαιούχοι των δελτίων (ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους) μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), ή στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Αττικής, ή στις Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακών Ενοτήτων Αττικής.

Προσφυγή στο ΣτΕ για το ΕΣΧΑΔΑ του Αστέρα Βουλιαγμένης


Προσφυγή για διερεύνηση τόσο του πολεοδομικού καθεστώτος όσο και του δασικού χαρακτήρα όλης της χερσονήσου του Μικρού Καβουρίου κατέθεσε στο ΣτΕ η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης-
Βούλας-Βουλιαγμένης.

Η προσφυγή που
υπογράφεται από μέλη της ΡΙ.ΚΙ.Π.,αλλά και από άλλους πολίτες του Δήμου Β-Β-Β αποτελεί συνέχεια της εξώδικης πρόσκλησης της 26/10/2016, για την πλήρη και εκ νέου διερεύνηση των όρων έγκρισης του Ε.Σ.Χ.Α.Δ.Α.

Αποχώρηση με υπονοούμενα από την παράταξη "Ενωμένη Πόλη" του κ. Κωνσταντάτου

10 Δεκεμβρίου

Υπόσχεται να μας σώσει με τα μέτρα που μας κατέστρεψαν...

Δεν ξέρω αν στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν, θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό θα εξαρτηθεί από την πολιτική συγκυρία και, κυρίως, από το κατά πόσο η στρατηγική επιλογή που θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας απέναντι στους δανειστές κρίνω πως είναι η καταλληλότερη ή, τουλάχιστον, η πιο κατάλληλη σε σύγκριση με τις επιλογές τής αντιπολίτευσης για την ευημερία τής πλειονότητας του λαού.