Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Άνθρωποι & Κατοικίδια Ζώα: Εκδήλωση της δημοτικής κίνησης "ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη", την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου




Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Καλλιθέας προβάλλει το ντοκιμαντέρ “ΜΕΤΑ”, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 6.30μμ

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Καλλιθέας καλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ “ΜΕΤΑ”, συμπαραγωγής του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, σε σκηνοθεσία του Γ. Χρ. Ζέρβα και σενάριο Βαγγέλη Παπαδάκη, που συμμετείχε στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Ένα ντοκιμαντέρ για την αλληλεγγύη ως ανάγκη, επιθυμία και αναζήτηση του άλλου στην Ελλάδα του 2017.

Άλιμος: Μεταμεσονύχτια συζήτηση του προϋπολογισμού με μόλις 14 ψήφους υπέρ!

Την προηγούμενη Δευτέρα 26/11/18 πραγματοποιήθηκαν δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για να ασχοληθούν
με τα πιο σημαντικά θέματα του Αλίμου, δηλαδή το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό για το 2019.
 
Όπως ενημερώνει η δημοτική κίνηση Αλίμου "ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι" η δεύτερη συνεδρίαση που είχε για θέμα την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης και του Προϋπολογισμού του 2019 του Δήμου, ενώ ήταν προγραμματισμένη για τις 8.30 μ.μ. ξεκίνησε στη 1 πμ!

Παγκόσμια ημέρα Ατόμων μεΑναπηρία: Επίσκεψη του Λάζαρου Λασκαρίδη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

Αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα, αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Λάζαρο Λασκαρίδη και τα στελέχη της Βούλα Κοσμίδου, Δέσποινα Κουμπενά και Ειρήνη Τζιλίνη, επισκέφτηκε το πρωί το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας.

Συνομίλησαν επί μακρόν με τον διευθυντή Κώστα Ανδριανόπουλο και την υποδιευθύντρια Δώρα Ωταπασίδου για τα προβλήματα και τις δράσεις του σχολείου και χαιρέτησαν την έναρξη της λειτουργίας του ως ολοημέρου.