Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Σχόλιο του Μπάμπη Μπιλίνη: Στην πολιτική η μέθοδος κάλυψης του "τίποτα" με πατριωτικές κραυγές είναι παλιά

Με μια τεράστια ελληνική σημαία ο κ. Κωνσταντάτος κάλυψε ολόκληρη την πρόσοψη του δημαρχείου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Με αφορμή αυτή την ενέργεια του δημάρχου, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας, Μπάμπης Μπιλίνης, έκανε το εξής σχόλιο:

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης με τον Πάνο Σκουρλέτη στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 7.00μμ

Επανακατασκευάζεται το παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αλίμου

Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου υπέγραψε Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμο Αλίμου με αντικείμενο το έργο «Επανακατασκευή παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλίμου», προϋπολογισμού 81.258,54 ευρώ πλέον ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των αθλητικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αλίμου.

Εγκαίνια του μουσείου «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 12.00

Τα εγκαίνια της Μόνιμης Έκθεσης «Νίκος Μπελογιάννης», στην οικία του αγωνιστή, στελέχους του ΚΚΕ, στη γενέτειρά του Αμαλιάδα, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα
27 Μαρτίου 2017, στις 12:00, υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας.

Την έκθεση, όπως ανακοινώθηκε από τη Βουλή, θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας παρουσία του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση και του Δημάρχου Ήλιδας, Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, οι οποίοι θα χαιρετίσουν την έναρξη λειτουργίας της Μόνιμης Έκθεσης. Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τι γράφει το Documento για την παραίτηση της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου

Με αφορμή την παραίτηση της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου, το πρώτο δημοσίευμα του Documento, το οποίο εμπλέκει η κα Ράικου αναφέρει τα εξής:

Την παραίτηση της Ελένης Ράικου, επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, προκάλεσε το διαφημιστικό τρέιλερ για το πρώτο θέμα του Documento που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο και αποκαλύπτει την αναφορά - καταγγελία ανακρίτριας ότι η κα Ράικου δεν της παρέδωσε σημαντικά στοιχεία για δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί για τον Γιάννο Παπαντωνίου και τον Θωμά Λιακουνάκο και αφορούν προμήθειες οπλικών συστημάτων.

Παραίτηση "βόμβα" της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου με σοβαρότατες καταγγελίες

Αιφνιδιαστική παραίτηση της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου με σοβαρότατες καταγγελίες για παράκεντρα εξουσίας που παρεμποδίζουν
το έργο της.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το αίτημα της Εισαγγελέως Διαφθοράς για αντικατάστασή της θα κριθεί από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.

Για μια γυναίκα διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία 47χρονου από 39χρονο παραολυμπιονίκη στο Μοσχάτο

Μια γυναίκα ήταν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αιτία της ανθρωποκτονίας 47χρονου από 39χρονο παραολυμπιονίκη της κολύμβησης που διαπράχθηκε χθες στις 23:00 στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, το οποίο διατηρεί ο δράστης στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, ο παραολυμπιονίκης είχε συνάψει σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος, ο οποίος δεν ήταν τελικά υπάλληλος του πρακτορείου, όπως αρχικά διέρρευσε από αστυνομικές πηγές, αλλά ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου στον Πειραιά.

O Κ. Γαβρόγλου για τις ρυθμίσεις για τα εξ αποστάσεως πτυχία και τις μεταπτυχιακές σπουδές

Σαφή αναφορά ότι στο επόμενο νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί την ερχόμενη βδομάδα, θα υπάρξει ρύθμιση για τα εξ αποστάσεως πτυχία και τις μεταπτυχιακές
σπουδές, καθώς και ζητήματα που αφορούν στη διοίκηση των πανεπιστημίων, έκανε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

Ο κ. Γαβρόγλου, ο οποίος
βρίσκεται τη Λευκωσία για την υπουργική διάσκεψη με θέμα «Διασφάλιση της δημοκρατίας μέσα από την εκπαίδευση», είχε συνομιλίες με τον Κύπριο ομόλογό του, Κώστα Καδή, σημείωσε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει σαφές πλαίσιο για τα εξ αποστάσεως πτυχία και επισήμανε ότι «είναι ένα εξαιρετικά σύνθετο θέμα και θέλει μεγάλη προσοχή για να μην υποβαθμιστεί η παρεχόμενη εκπαίδευση».

Αλέξης Τσίπρας από τη Ρώμη: Θα είμαστε η κυβέρνηση που θα επαναφέρει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις (video)

«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή, διότι αυτές τις μέρες η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μιας μάχης που αφορά όλη την Ευρώπη. Αγωνιζόμαστε για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων στη χώρα μας, να τελειώσει το καθεστώς εξαίρεσης τώρα και μια για πάντα και για όλους στο μέλλον».

Τα παραπάνω τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας αυτή την ώρα σε εκδήλωση του δικτύου transform! Europe «Μια Ευρώπη για τον Λαό από τον Λαό», στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης "La Sapienza".

Θρίλερ στο Μοσχάτο: Γνωστός Παραολυμπιονίκης σκότωσε εν ψυχρώ τον υπάλληλό του σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Γνωστός Παραολυμπιονίκης είναι ο δράστης ανθρωποκτονίας που διεπράχθη στις 11.00 το βράδυ της Πέμπτης σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο.

Ο Β.Τ. που έχει κερδίσει διακρίσεις στο παρελθόν για τη χώρα μας στο αγώνισμα της κολύμβησης πυροβόλησε και σκότωσε τον υπάλληλό του με πυροβόλο όπλο μετά από έντονο επεισόδιο.