Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Χωρίς άγκυρες!!! (σχόλιο)

Καλό -πολιτικό- δρόμο, συντρόφισσες και σύντροφοι !

21 Αυγούστου 2015:

Με διορθωτική ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Ενότητα» απέστειλε τον οριστικό κατάλογο των βουλευτών της, καθώς αφαιρέθηκαν τα ονόματα των κυρίων Κοδέλα, Χατζηλάμπρου και Ελένης Σωτηρίου που ανήκουν στην ΚΟΕ και το όνομα της Νάντιας Βαλαβάνη.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα αποτελείται από τους εξής 25 βουλευτές:

Και με το «μεσαίο χώρο» και με τους ναζί;

του Niko Ago

Εκλογές λοιπόν. Παραφράζοντας τη ρήση για την ιστορία και τα Βαλκάνια, μπορεί κανείς να πει ότι η Ελλάδα, παράγει περισσότερες εκλογές απ’όσο μπορεί να καταναλώσει.

Τώρα, αν ο αιφνιδιασμός Τσίπρα θα «πιάσει» ή θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα, αυτό μένει να αποδειχθεί. Εξάλλου, μιλάμε μόνο για λίγες ημέρες, μέχρι να το μάθουμε.

Αλλά μετά την παραίτησή του, εκείνο που κατά την άποψή μας, «σηκώνει» την μεγαλύτερη συζήτηση, ακόμα και από τις ίδιες τις εκλογές, είναι η αποστροφή του λόγου του αρχηγού της ΝΔ, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, που ανάμεσα σε άλλα είπε ότι «θα συζητήσω με τα όργανα της ΝΔ να έχω μια συνάντηση με την ΧΑ».

Τα σημεία και τα τέρατα…

γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Βουίζει ο τόπος από καταδίκες και αφορισμούς, με το ωστικό κύμα που προκαλούν οι εκρήξεις χαιρεκακίας,να φτάνει με ειδική πλατφόρμα από τον
Περισσό μέχρι τη Βραζιλία και από την Κουμουνδούρου μέχρι τη Συγγρού…

Η Μέρκελ είπε λέει στην πρωθυπουργό της Βραζιλίας, ότι η παραίτηση Τσίπρα είναι μέρος της λύσης του προβλήματος στην Ελλάδα… Μπορούν τώρα να πανηγυρίζουν οι Γερμανοί και οι φίλοι τους…

Ο Τσίπρας παραιτήθηκε. Η κυβέρνηση έπεσε και ο λαός χειμάζεται και πάλι, αυτή τη φορά από βαριά συναισθηματική ήττα…