Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Το μεγάλο έργο στον Φαληρικό Όρμο ξεκινά: Να γίνει Πάρκο η Παραλία


Ένα προσωπικό στοίχημα δεκαετιών μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Ένα όνειρο σαράντα χρόνων των κατοίκων της περιοχής Μοσχάτου και Καλλιθέας γίνεται πραγματικότητα.
 
Αποτελεί ρεκόρ για το ελληνικό δημόσιο ο χρόνος και ο τρόπος που η Περιφέρεια Αττικής με Περιφερειακή Αρχή την παράταξη “Δύναμη Ζωής” με Περιφερειάρχη την Ρένα Δούρου υλοποιεί το έργο.

Ο χώρος του Φαληρικού Δέλτα πέρασε στην ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής με νόμο τον Αύγουστο 2016 και σήμερα, Μάιος 2017, έχει ολοκληρωθεί ο διεθνής διαγωνισμός, έχουν πέσει οι υπογραφές στην σύμβαση και εγκαθίστανται τα εργοτάξια. (Χωρίς άλλο, αυτό η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να το κάνει σεμινάριο σε όλο το δημόσιο).

Φωτεινή Χαλαστάνη: «Τινάζουν στον αέρα το καλοκαιρινό camp του Δήμου Καλλιθέας»


Η Φωτεινή Χαλαστάνη, εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» στο Δ.Σ. του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης
Γάλλος», έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 

«Στον αέρα τινάζει με τον ερασιτεχνισμό της και τη μυστικοπάθειά της το καλοκαιρινό camp των παιδιών της Καλλιθέας, η διοίκηση του Δήμου.

Ηλιούπολη: "Μια γιορτή για το ποτάμι μας, την Πικροδάφνη", την Κυριακή 28 Μαΐου στις 10.00πμ



Τι 1984, τι 2017: Το MEGA, όπως και η Ανατολασία, ήταν πάντοτε φίλος μας...

Θα έπαιρνα βαθιά ανάσα και θα στήριζα το τέταρτο μνημόνιο αν πίστευα ότι θα ήταν το τελευταίο.

Μόνο που οι εξελίξεις και στο πλέον πρόσφατο Eurogroup μαρτυρούν ότι μόνο με μια επαναστατική προσέγγιση των πραγμάτων θα μπορούσαμε να δραπετεύσουμε από τη φυλακή που μόνοι μας βάλαμε τον εαυτό μας, αλλά από την οποία δεν έχουν σκοπό να μας βγάλουν οι δανειστές μας...