Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Η ταινία του Γούντι Άλεν «Match Point» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 14 ΙανουαρίουΜε την αγγλική δραματική ταινία του Γούντι Άλεν «Match Point» κάνει ποδαρικό για το 2018 η Ομάδα Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 7.30μμ, στον Πολυχώρο «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό), ο οποίος βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.
 
Η είσοδος είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Στο θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Ευρυάλης ΓλυφάδαςΗλιούπολη: Σεμινάριο - Εργαστήριο για την «Τέχνη και Τεχνική του Σεναρίου», από 24 Ιανουαρίου έως 26 Απριλίου


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης οργανώνουν εξειδικευμένο Σεμινάριο - Εργαστήριο για την «Τέχνη και Τεχνική του Σεναρίου».

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους εκείνους που οραματίζονται, με μέσον τη μεγάλη δύναμη της εικόνας, να δώσουν σάρκα και οστά σε μια ιστορία τους ειπωμένη με εικόνες στον κινηματογράφο ή/και στην τηλεόραση.