Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Μοσχάτο-Ταύρος: «Επιχορηγήσεις ΝΑΙ, αλλά με ποιον τρόπο;» - Επιστολή δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης

Την αντίθεσή τους στον τρόπο που δίνονται οι επιχορηγήσεις σε φορείς του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου εκφράζουν με κοινή επιστολή οι Γιώργος Μελέτης και Ελένη Μωραΐτη, δημοτικοί
σύμβουλοι της ριζοσπαστικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή».

«Δεν διαφωνούμε με τις επιχορηγήσεις του Δήμου γενικώς, αλλά δεν συμφωνούμε με τον τρόπο που εισηγείται η πλειοψηφία τις επιχορηγήσεις», τονίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης.

«43 λεπτά, το χρονικό της δολοφονίας Φύσσα»: Συζήτηση και προβολή της τεχνικής μελέτης, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου


Συζήτηση και προβολή της τεχνικής μελέτης «43 λεπτά, το χρονικό της δολοφονίας Φύσσα» διοργανώνουν οι «Συνεργοί με την Ηλιούπολη», την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στις 7.30μμ στο Πολυμήχανο cafe teatral - Φλέμινγκ 58, Αργυρούπολη.

Σχολιάζει και αναλύει ο παραγωγός του Omnia tv @ypoptomousi, θα παρευρεθούν ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Τάκης Ζώτος και η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα Χρύσα Παπαδοπούλου και θα συντονίζει εκ μέρους των διοργανωτών η Θάλεια Ψαλλίδα.

Η Μαύρη Διεθνής ή υπνοβατώντας προς την καταστροφή

Του Κώστα Δουζίνα*
 
Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη. Το φάντασμα της Ακροδεξιάς και του φασισμού.
 
Το Fidesz στην Ουγγαρία,
το PiS στην Πολωνία, η Alternative für Deutschland στη Γερμανία, οι Σουηδοί Δημοκράτες, o Κουρτς στην Αυστρία, η ιταλική Λέγκα, το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία και ο Βίλντερς στην Ολλανδία αποτελούν την βάση μιας νέας Μαύρης Διεθνούς.