Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

«43 λεπτά, το χρονικό της δολοφονίας Φύσσα»: Συζήτηση και προβολή της τεχνικής μελέτης, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου


Συζήτηση και προβολή της τεχνικής μελέτης «43 λεπτά, το χρονικό της δολοφονίας Φύσσα» διοργανώνουν οι «Συνεργοί με την Ηλιούπολη», την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στις 7.30μμ στο Πολυμήχανο cafe teatral - Φλέμινγκ 58, Αργυρούπολη.

Σχολιάζει και αναλύει ο παραγωγός του Omnia tv @ypoptomousi, θα παρευρεθούν ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Τάκης Ζώτος και η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα Χρύσα Παπαδοπούλου και θα συντονίζει εκ μέρους των διοργανωτών η Θάλεια Ψαλλίδα.

Όπως τονίζουν οι «Συνεργοί με την Ηλιούπολη»:

Στις 29 Οκτωβρίου στο Β' Τριμελές Πλημμελειοδικείο στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων στις 9.00, δικάζεται το τέταρτο εξ αναβολής πρωτόδικο δικαστήριο, της επίθεσης τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στον πρώην Ε.Κ.Χ Συνεργείο, με 9 κατηγορούμενους μεταξύ των οποίων: ο βουλευτής της Γιάννης Λαγός και ο πρώην βουλευτής της Νίκος Μίχος.

Εμείς, όπως κάθε φορά, συνεχίζουμε, πιστά, αυτόν τον αγώνα και είμαστε παρόντες και παρούσες. Καλούμε όλους και όλες τους Ηλιουπολίτες και τις Ηλιουπολίτισσες να βρίσκονται εκεί μαζί μας.

Με αφορμή το δικαστήριο διοργανώνουμε στο Πολυμήχανο cafe teatral, στις 25 Οκτωβρίου, προβολή-συζήτηση της τεχνικής μελέτης «43 λεπτά, το χρονικό της δολοφονίας Φύσσα» και καλούμε, εκ νέου, όλους τους πολίτες, τους φορείς και τις παρατάξεις της πόλης μας να δώσουν το παρόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου