Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η ταινία «Ακαταμάχητη Αφροδίτη» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 9.30μμ

Η κωμωδία του Γούντι Άλεν «Ακαταμάχητη Αφροδίτη - Mighty Aphrodite» (1995, 95'), θα προβληθεί την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 9.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της παραλίας και η είσοδος είναι δωρεάν.
Προσοχή: Η ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 9.30μμ, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα είναι στις 9.00μμ.

Ρεκόρ επιτυχιών του 1ου ΓΕΛ Γλυφάδας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων των φετινών πανελληνίων εξετάσεων 2017 το 1ο ΓΕΛ Γλυφάδας, που ανήκει στη Διεύθυνση
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ' Αθήνας, σημείωσε ρεκόρ επιτυχιών σε υψηλόβαθμες σχολές, με 9 στους 10 μαθητές να εισάγονται στις Σχολές της Ανώτατης Εκπαίδευσης της επιλογής τους.
 
Η Διεύθυνση του Σχολείου καθώς και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν όλους τους μαθητές καθώς και τις οικογένειές τους για την είσοδό τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία.
 
 

241.800 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για τη βελτίωση των αύλειων χώρων σε 11 σχολικά συγκροτήματα της Νέας Σμύρνης

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο τη «Διαμόρφωση - ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων αύλειων χώρων σχολείων», προϋπολογισμού 241.800 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, είναι η βελτίωση των αύλειων χώρων σε 11 σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Μόνο 8 από τις 27 χώρες-μέλη της ΕΕ στο συνέδριο της Εσθονίας @ Παύλος Πολάκης: Κλαίνε στην Πειραιώς για το ρεζιλίκι τους

Μόνο οκτώ από τις 27 χώρες-μέλη της Ε.Ε. συμμετείχαν σήμερα στο συνέδριο που διοργάνωσε η Εσθονική Προεδρία αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων των ολοκληρωτικών
και αυταρχικών καθεστώτων.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την έκδοση διακήρυξης την οποία υπογράφουν οι εκπρόσωποι των εξής χωρών: Εσθονίας, Λετονίας, Λιθουανίας, Πολωνίας, Κροατίας, Ουγγαρίας, Τσεχίας και Σλοβακίας.

Παραλία Καλλιθέας: Αφιέρωμα στους μεγάλους δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 8.00μμ