Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Οι Δήμοι των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας εύχονται στους δημότες τους - Δείτε τις διαφορές

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Ευχές από όλους

Πρώτη συνάντηση μεταξύ μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων, της Δημάρχου και μελών της διοίκησης του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη από τις συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μεταξύ τριμελών επιτροπών μαθητών απ' όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης, της Δημάρχου και μελών της διοίκησης.

Οι μαθητές στη συνάντηση ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά καθώς επίσης μετέφεραν τις σκέψεις τους για τη βελτίωση των σχολείων τους.

Αυταρχισμός χωρίς τέλος! Νέα συνδικαλιστική δίωξη από την διοίκηση του Δήμου Αλίμου

Σε νέα συνδικαλιστική δίωξη προχωρά ο δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου.

Αυτή τη φορά στο «στόχαστρο» της Δημοτικής Αρχής μπήκε ο πρώην Αντιπρόεδρος
του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου και Διευθυντής των ΚΕΠ, Χρήστος Γαρνάβος.

Η αισιοδοξία δεν είναι συναίσθημα, είναι χρέος...

Θα είχα και θα είχαμε κάθε καλή δικαιολογία για να είμαι και να είμαστε απαισιόδοξοι για το 2017 τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο:
η οικονομική κρίση συνεχίζεται, δίχως να υπάρχει ακόμα κάποιο δυνατό φως στο τούνελ, οι κοινωνικές ανισότητες μεγεθύνονται, οι πόλεμοι μαίνονται, το κλίμα αλλάζει ραγδαίως κι ως συνέπεια όλων αυτών οι πρόσφυγες και μετανάστες ολοένα κι αυξάνονται, μαζί με την τρομοκρατία και τους εκλεγμένους παράφρονες και μισαλλόδοξους που κυβερνούν τον πλανήτη.