Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Καταστροφή υλικού του Κ.Κ.Ε. από αγνώστους στην Ηλιούπολη

Οι Κ.Ο της Ηλιούπολης από την περασμένη Πέμπτη τοποθέτησαν πανό και "κινεζάκια" και αφίσες, σε όλη σχεδόν την Ηλιούπολη, για την εκδήλωση που διοργανώνουν, με ομιλητή τον ΓΓ της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε Δ. Κουτσούμπα, που θα γίνει την Κυριακή 9 Φλεβάρη στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης στις 11:οο το πρωΐ.

Αυτό το υλικό, για μια ακόμα φορά, καταστράφηκε από άγνωστους την Κυριακή το βράδυ.

Για το λόγο αυτό βγήκε το Δελτίο Τύπου που
ακολουθεί:

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ηλιούπολης του Κ.Κ.Ε καταγγέλλουν την καταστροφή, από αγνώστους, προπαγανδιστικού υλικού (πανό και αφίσσες) που αφορούσε τη συγκέντρωση του Κ.Κ.Ε με ομιλητή το ΓΓ της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε Δημήτρη Κουτσούμπα την Κυριακή 9 Φλεβάρη 2014 στις 11 π.μ. στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης.

Tρίτος ο Παπανικολάου στην Γλυφάδα

Η μεγάλη ανατροπή συντελείται στη Γλυφάδα... Και δεν το λένε οι φίλοι του Τάσου Ταστάνη, αλλά τα φιλικά προς την κυβέρνηση parapolitika.gr :

"Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση για τον νυν ευρωβουλευτή.

 

Τρίτος είναι στην πρώτη δημοσκόπηση που έφτασε στην Συγγρού, πίσω από τον Κόκκορη και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Παπανικολάου, για τον Δήμο της Γλυφάδας. Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έχει ποσοστό 14%, ενώ στα ποσοτικά στοιχεία έχει ακόμα πρόβλημα αναγνωρισιμότητας που πρέπει να το δουλέψει. Οι καλά γνωρίζοντες ωστόσο λένε, πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος του ευρωβουλευτή, δεν είναι άλλος από τον.... Αδωνι Γεωργιάδη, που έχει απορροφήσει στο γραφείο του, πολλά στελέχη που ήταν κοντά στον Γλυφαδιώτη πολιτικό, με αποτέλεσμα να πάσχει απο... δυναμικό.

Διήμερο street party στο Ψυρρή το Σαββατοκύριακο


Ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο συμπληρώνει 8 χρόνια λειτουργίας και τα γιορτάζει με ένα διήμερο street party για όλο τον κόσμο στη γειτονιά μας στο Ψυρρή.   Ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο κλείνει 8 χρόνια στον αέρα και τα γιορτάζει με ένα διήμερο street party στη γειτονιά μας στο Ψυρρή.

Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου που κλείνουμε τα 8 και μπαίνουμε στα 9 χρόνια, η οδός Σαρρή και ο πεζόδρομος της Αγίων Αναργύρων (περιοχή Ψυρρή)  μετατρέπεται σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτυ, με όλα τα καταστήματα της περιοχής να συμμετέχουν βάζοντας τα κόκκινα για τα γενέθλιά μας. Και καλούμε όλο τον κόσμο που χρόνια τώρα είναι δίπλα μας να τα γιορτάσουμε μαζί, σε ένα πανηγύρι ήχων, χρωμάτων, αισιοδοξίας και ανατροπής.


Πηγή : stokokkino.gr

"στροφή Νέας Σμύρνης" : συγκέντρωση την Κυριακή


Άλλαξε το δήμο, άλλαξε τη χώρα!

 

Αγαπητέ φίλε, αγαπητή φίλη,

Τα τελευταία χρόνια συναντηθήκαμε στις διαθέσεις τροφίμων χωρίς μεσάζοντες στο κτήμα Δέγλερη («Κατσιός») αλλά και σε δράσεις αλληλεγγύης (συλλογή ρούχων, δίκτυο γιατρών, άστεγοι).

Δώσαμε μάχες στο δημοτικό συμβούλιο για να μην αυξηθούν τα δημοτικά τέλη, για να γίνει πλήρης διαχειριστικός έλεγχος του δήμου μετά την υπεξαίρεση στα δημοτικά γυμναστήρια, για να μην γίνονται σπάταλα και περιττά έργα.

Βρεθήκαμε δίπλα δίπλα σε μικρές και μεγάλες προσπάθειες για μια καλύτερη Ν. Σμύρνη.

Στις 9 Φεβρουαρίου, στις 11.30 π.μ., στον κιν/φο Σπόρτιγκ,


ξεκινάμε την προσπάθειά μας για ένα δήμο που θα βρίσκεται έμπρακτα και δυναμικα απέναντι στα μνημόνια και στον Καλλικράτη, θα στηρίζει την κοινωνική αλληλεγγύη και ενδυνάμωση της κοινωνίας, θα φέρει επιτέλους τη διαφάνεια στα οικονομικά του δήμου και τη συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις.


Θα χαρούμε πολύ να έχουμε την στήριξη και τη συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας.

Σας ευχαριστούμε

Δημοτική κίνηση ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ρεμπέτικο γλέντι στην Κυριακή στο "Υπόστεγο"


Απεργούν οι καθηγητές την Παρασκευή