Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Σταύρος Κοντονής: "Εκτροφείο σκανδάλων το ΤΑΙΠΕΔ" (συνέντευξη στον "105,5 στο κόκκινο")

Η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και το θέμα του Mall. Μιλά στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής.    Εκτροφείο σκανδάλων χαρακτήρισε το ΤΑΙΠΕΔ μιλώντας στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής.

Πρόσθεσε πως "η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας κοψοχρονιά είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους και για αυτό με νόμο έχουν απαλλάξει εκ των προτέρων τους διευθύνοντες του ΤΑΙΠΕΔ για όλες τις πράξεις τους που πιθανόν να συνιστούν απιστία κατά του ελληνικού δημοσίου".

Πρόσθεσε πως η κυβέρνηση παρουσιάζει "ανεύθυνες πολιτικές ως επίτευγμα στο θέμα του τουρισμού".

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.
Η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και το θέμα του Mall. Μιλά στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής.    Εκτροφείο σκανδάλων χαρακτήρισε το ΤΑΙΠΕΔ μιλώντας στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής.

Πρόσθεσε πως "η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας κοψοχρονιά είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους και για αυτό με νόμο έχουν απαλλάξει εκ των προτέρων τους διευθύνοντες του ΤΑΙΠΕΔ για όλες τις πράξεις τους που πιθανόν να συνιστούν απιστία κατά του ελληνικού δημοσίου".

Πρόσθεσε πως η κυβέρνηση παρουσιάζει "ανεύθυνες πολιτικές ως επίτευγμα στο θέμα του τουρισμού".   - See more at: http://stokokkino.gr/article/8918/S-Kontonis-Ektrofeio-skandalon-to-TAIPED#sthash.omiuloya.dpuf

Η "ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ" για το ξεπούλημα της παραλίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!!!
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΚΟΚΚΟΡΗΣ;

Η δημοτική μας κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και ο επικεφαλής της Τάσος Ταστάνης, καταγγέλλουν στο Γλυφαδιώτικο λαό την απαράδεκτη απόφαση 8 υπουργών της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων με την οποία η μνημονιακή συγκυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου, προωθεί για ξεπούλημα σημαντικά φιλέτα δημόσιας περιουσίας και ανάμεσα σε αυτά 176 στρέμματα γης από το Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά μέχρι τα «Αστέρια» Γλυφάδας καθώς και άλλα 20 στρέμματα στην παραλία της Γλυφάδας.
Για μας είναι δευτερεύουσας σημασίας το αν το ξεπούλημα θα γίνει από το ΤΑΙΠΕΔ (σύμφωνα με την με αριθμό 250/ ΦΕΚ 1387/30-5-2014 απόφαση της διυπουργικής επιτροπής) ή από την «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε.» όπως αναφέρουν δημοσιεύματα που μας πληροφορούν ότι (άκουσον – άκουσον) «εκ παραδρομής» συμπεριελήφθησαν στην ως άνω απόφαση τα εν λόγω φιλέτα της παραλίας της πόλης μας. Κατά τα φαινόμενα πρόκειται για ωμή παρέμβαση αντικρουόμενων επιχειρηματικών συμφερόντων που έχουν «καλύτερες προσβάσεις» στην «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε.» στης οποίας το Δ.Σ. ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κόκκορης είναι μέλος.

Παρέμβαση για την υπεράσπιση των παραλιών στο Πόρτο Ράφτη


Η χωροθέτηση του ΧΥΤΑ Γραμματικού παραβιάζει την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία

Με αφορμή τη σημερινή εκδίκαση στο ΣτΕ από αναβολή της υπόθεσης του ΧΥΤΑ Γραμματικού, η περιφερειακή παράταξη «Δύναμη Ζωής» παρατηρεί τα εξής:

Η Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, ύστερα από σχετική απόφαση – κόλαφο για την απερχόμενη
περιφερειακή Διοίκηση, της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιβεβαίωσε, με αδιάσειστη επιστημονική τεκμηρίωση και επιτόπιες αυτοψίες και διερευνητικές επισκέψεις, ότι η χωροθέτηση του ΧΥΤΑ Γραμματικού παραβιάζει την ευρωπαϊκή και την εθνική νομοθεσία καθώς κατασκευάζεται πάνω σε ρέμα. Το πόρισμα του σώματος των Επιθεωρητών εκθέτει την απερχόμενη Διοίκηση της Περιφέρειας καθώς και το ΥΠΕΚΑ, που συστηματικά αγνόησαν τις καταγγελίες των πολιτών σχετικά με την ύπαρξη ρέματος και σειράς παρανομιών σχετικά με τη χωρόθετηση του ΧΥΤΑ.

Το Σάββατο 7 Ιουνίου "μαγειρεύουμε με τον ήλιο"