Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Εργαστήριο Ψηφιδωτού του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»: Κάθε Τετάρτη τα Μαθήματα

Ξεκινούν την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου και θα γίνονται κάθε Τετάρτη, ώρες 7.00 - 8.30μμ, τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Ψηφιδωτού του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Τα Μαθήματα Ψηφιδωτού
-μιας πολύπλευρης τέχνης, καθώς συνδυάζει τη ζωγραφική, το σχέδιο και την κατασκευή, ενώ παράλληλα το αποτέλεσμα είναι άμεσο και ορατό- διδάσκει στο «Καλλίπολις», ο συντηρητής αρχαιοτήτων και εικαστικός καλλιτέχνης Νίκος Στεργίου.

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές...: Οι Αραθηναίοι επιστρέφουν στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Εκεί που σμίγει το έντεχνο και το καλό λαϊκό & ρεμπέτικο τραγούδι με την παράδοση, οι «Αραθηναίοι - Arathinei» έχουν το ιδανικό ρεπερτόριο και την τέχνη του ακροβάτη που ισορροπεί και αυτό θα γίνει στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Με ένα πλούσιο ρεμπέτικο, λαϊκό, σμυρνέικο, έντεχνο, κρητικό (χαΐνηδες, κλασικό κλπ) πρόγραμμα οι Αραθηναίοι Νικόλαος Τουρνάκης (Κρητική Λύρα, Μπουζούκι, Τραγούδι) και Αποστόλης Μωραΐτης (Κιθάρα, Τραγούδι) επιστρέφουν στο «Καλλίπολις» το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ώρα 8.00μμ, και μας δίνουν μια ιδανική ευκαιρία να τραγουδήσουμε μαζί τους, αλλά και να χορέψουμε.