Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει στην Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου

Το 40ό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει... στην Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού - Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.),
η οποία ολοκληρώνει τις θερινές προβολές της με τις βραβευμένες ταινίες στις 5 & 12 Σεπτεμβρίου στις 9.00μμ.

Οι προβολές των ταινιών γίνονται στον Πολυχώρο «Πολυμήχανο café teatral» στην οδό Φλέμινγκ 58, στην Αργυρούπολη κάθε Τετάρτη στις 9.00μμ, μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου αρχίσουν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών στον Σύλλογο Ηπειρωτών Ελληνικού «Το Ζάλογγο»


25η οδός & πλατεία Αγίας Τριάδας, Ελληνικό


Μηνύσεις και αγωγές κατά ΝΔ, Ζαχαράκη, Δημητριάδη και Άδωνι Γεωργιάδη από τον Κώστα Βαξεβάνη (ηχητικό)

«Θα στραφώ ενάντια και στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Ζαχαράκη και την ΝΔ, στην κ. Ζαχαράκη με μήνυση και στην ΝΔ με αγωγή, για τους χαρακτηρισμούς, αλλά και στον κ. Δημητριάδη για τους χαρακτηρισμούς και θα κατατεθούν 3-4 αγωγές για όσα έχει πει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης... τέλειωσε το παραμύθι», είπε ο Κώστας Βαξεβάνης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο.

Ο εκδότης του Documento αναφέρθηκε αναλυτικά στις σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη και της ΝΔ με την οικογένεια Φλώρου που φτάνουν ως την εποχή που ο Ευάγγελος Αβέρωφ ήταν υπουργός Άμυνας...

Νεκροί 87 ελέφαντες από λαθροκυνηγούς στην Μποτσουάνα

Σκοτωμένοι, γδαρμένοι και με κομμένα κεφάλια από λαθροκυνηγούς βρέθηκαν 87 ελέφαντες στην Μποτσουάνα.

Μάλιστα εκτιμάται ότι το συγκεκριμένο περιστατικό λαθροθηρίας είναι το μεγαλύτερο σε κλίμακα που έχει παρατηρηθεί στην Αφρική μέχρι σήμερα, ενώ ο πληθυσμός των ελεφάντων στην ήπειρο παρουσιάζει πολύ σοβαρή μείωση τα τελευταία χρόνια. Τα ποσοστά ελάττωσης του πληθυσμού φθάνουν στο 30% -περίπου 144.000 ελέφαντες- από το 2007 έως το 2014.