Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Άλιμος: 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής και Δωρεάν Μάθημα Ασφαλείας στο Νερό για Παιδιά

Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου: 18-19 Νοεμβρίου. Με την στήριξη Ελληνικών και διεθνών οργανισμών το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής από την ΕΟΥΔΑ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας (ΕΟΥΔΑ) διοργανώνει αγώνες και παράλληλες εκδηλώσεις για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από πνιγμούς μέσω αθλητισμού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμούς, παρέλαση, όρκο αθλητών, την δωρεάν εκπαιδευτική δράση «Μια Ευκαιρία στα Παιδιά - A Chance for Children» στο πλαίσιο του «Εθνικού Προγράμματος Ασφάλειας στο Νερό» της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, αγωνίσματα αθλητικής ναυαγοσωστικής πισίνας, Θαλασσονίου κολύμβησης άνευ συναγωνισμού για το κοινό και απονομής βραβείων ευ αγωνίζεσθαι.

Η αθλητική ναυαγοσωστική είναι δημοφιλές άθλημα και φιλοξενείται εδώ και δεκαετίες σε  World Games, παγκόσμιους, κοινοπολιτειακούς, και παγκόσμιους στρατιωτικούς αγώνες.


H ΕΟΥΔΑ είναι αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και βάση καταστατικού καλλιεργεί την αθλητική ναυαγοσωστική στην Ελλάδα.

Η διοργάνωση έχει τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας.

Τόπος - Ημερομηνία: Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, 18-19/11/16.

Video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου