Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας - Η νέα Νομαρχιακή ΕπιτροπήΈληξαν οι εργασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου στο Μοσχάτο, όπως
ενημερώνει το Δελτίο Τύπου της εφορευτικής επιτροπής.

Μετά τις εισηγήσεις και τον διάλογο που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των 113 αντιπροσώπων, ψηφίσθηκε ομόφωνα η Πολιτική Απόφαση της Συνδιάσκεψης με βάση την οποία θα κινηθεί η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες μέρες, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η Πολιτική Απόφαση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής της Συνδιάσκεψης:


Το Σάββατο 28/1/2017 και την Κυριακή 29/1/2017 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας. Την Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Αθήνας απαρτίζουν οι οργανώσεις μελών Ταύρου, Μοσχάτου, Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Αργυρούπολης, Ελληνικού και Γλυφάδας.

Η Νομαρχιακή συνδιάσκεψη αποτέλεσε την αποκορύφωση της τρίμηνης διαδικασίας συνελεύσεων σε όλες της οργανώσεις μελών με πλούσιο προβληματισμό, συζήτηση για την κοινωνική και οικονομική κατάσταση στην Νότια Αθήνα, για τα κοινωνικά κινήματα και την πολιτική παρέμβαση με  εποικοδομητικές προτάσεις και εκλογή αντιπροσώπων στην νομαρχιακή συνδιάσκεψη.

Στην Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη εκλέχτηκαν και συμμετείχαν 113 αντιπρόσωποι, που επί διήμερο συζήτησαν, πρότειναν και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την  πολιτική απόφαση για τα καθήκοντα της νέας περιόδου και την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Στην νέα Νομαρχιακή Επιτροπή εκλέχτηκαν οι:

Αθανασοπούλου Αμαλία, Βάσσιος Βασίλης, Βάσσιος Δημήτρης, Βισβίκη Αγγελική, Γεωργούτσος Νίκος, Ζαμπάτη Ειρήνη, Καλογιαννακός Σωτήρης, Καπλάνης Γιώργος, Κίλιας Βασίλης , Κλουσάκος Δημήτρης, Κωνσταντίνου Παναγιώτης, Μαυροπούλου Δάφνη, Μπελή Ντίνα, Μπιλίνης Μπάμπης, Μύαρης Λεωνίδας, Μωραϊτης Σωτήρης, Πάντου Θεανώ, Παπαθανασίου Πόπη, Πορτάλιου Αμαλία, Ραζής Αποστόλης, Ρίσβας Χρήστος, Σκοπλάκης Στάθης, Σωληναραίου Λίτσα, Ταστάνης Τάσος, Τραυλού Όλγα.

29-1-2017
η εφορευτική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου