Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Βρωμάει σκάνδαλο το "Ελληνικό": Άνθρωπος του Σαμαρά και το δεξί χέρι του Λάτση φιγουράρουν στις λίστες Παναμά



Σκάνδαλο μεγατόνων φαίνεται να κρύβουν οι σχεδιασμοί του Λάτση για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού με πιθανολογούμενη συμμετοχή και της κυβέρνησης Σαμαρά, μετά τις
αποκαλύψεις που έρχονται στη φόρα από τη δημοσιοποίηση των Panama Papers.

Μάλιστα, αν επαληθευθούν και τα δύο δημοσιεύματα που θα διαβάσετε στη συνέχεια, πλέον θα μπορούμε να μιλάμε για καραμπινάτη διαπλοκή στην οποία εμπλέκοντονται κρατικοί παράγοντες της κυβέρνησης Σαμαρά σε τέτοιον βαθμό που πιθανόν να αγγίζουν τον ίδιο τον τέως πρωθυπουργό, αλλά και τον Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι η Lamda Development συμφερόντων Σπύρου Λάτση διεκδικεί το καλύτερο φιλέτο της Μεσογείου ως μοναδικός διεκδικητής και με ευτελές τίμημα, το άνοιγμα της λίστας δείχνει τον Ευάγγελο Χρόνη, αντιπρόεδρο της Lamda και γενικό διευθυντή του του Ομίλου Λάτση, δηλ. το δεξί χέρι του μεγαλοεπιχειρηματία, καθώς και τη μητέρα του, κα Εριέττα Λάτση.

Σε σχολείο της Αργυρούπολης το συναπάντημα του ακραίου νεοφιλελευθερισμού με τον πολιτικό καιροσκοπισμό



Η επίσκεψη του ακραίου νεοφιλελεύθερου Κυριάκου Μητσοτάκη στον δήμο μας μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να εκληφθεί.

Είναι πολιτική επιλογή και του προαναφερθέντα και του υπερφιλόδοξου Γ. Κωνσταντάτου, ο οποίος έχει δείξει απ' την αρχή πως ο δημαρχιακός θώκος αποτελεί απλά το σκαλοπάτι που θα τον οδηγήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Κάθε κίνησή του είναι μελετημένη και σχεδιασμένη, εκτελείται δε μέσω ενός καθημερινού επικοινωνιακού βομβαρδισμού του επιτελείου του, αλλά και των συστημικών μέσων μαζικής παραπληροφόρησης, με μοναδικό στόχο την πολιτική του αναρρίχηση.