Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Στην Αργυρούπολη απόψε 16 Μαϊου 8.30 ο Χρήστος Κορτζίδης



Χρήστος Κορτζίδης από το Ελληνικό : "Δυνατά για να είμαστε πρώτοι την πρώτη Κυριακή. Μπορούμε."


Οι πολίτες του Ελληνικού επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και το σεβασμό τους στο Δήμαρχό τους Χρήστο Κορτζίδη και τη Δημοτική Συνεργασία.Χθές το βράδυ πλημμύρισαν την πλατεία Σουρμένων, όπου μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας  και νίκης πραγματοποιήθηκε, η πρώτη από τις κεντρικές εκλογικές συγκεντρώσεις της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού - Αργυρούπολης (η δεύτερη γίνεται απόψε το βράδυ στις 8.30 στην πλατεία Δημαρχείου στην Αργυρούπολη). 


Η ομιλία του Χρήστου Κορτζίδη χαρακτηρίστηκε από την ειλικρίνεια, την αμεσότητα, τη σεμνότητα και το ήθος που διακρίνουν και τον ίδιο.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη  και τις δυνατότητες που υπάρχουν - παρά τις πολλές δυσκολίες μέσα στις βάρβαρες συνθήκες που σήμερα ζούμε - να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Σημείωσε πως για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε τη συμμετοχή όλων.


Με παραδείγματα ανέδειξε το έργο της δημοτικής αρχής, τις αδυναμίες της και έθεσε τους στόχους για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας στη διαχείριση  της υπάρχουσας κατάστασης και της προσπάθειας να την αλλάξουμε.

Μίλησε με καθαρότητα και ειλικρίνεια για το τραγικό συμβάν και τον τρόπο που επέλεξε να αναλάβει την ευθύνη του και να αντιμετωπίσει την επίθεση των πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων σε βάρος του. 


Αναφερόμενος  στη ηγεσία της «Ενωμένης Πόλης» επεσήμανε την προσπάθειά της να κρύψει την πολιτική της ταυτότητα, την διαστρέβλωση, το καθαρό ψέμα και την κακοήθεια, που χρησιμοποιεί συστηματικά για να τον κατασυκοφαντήσει και την πολιτική-εκλογική εκμετάλλευση του θανάτου ενός παιδιού.

Έκλεισε τονίζοντας ότι τη δημοτική αρχή του δήμου μας θα την επιλέξουν οι πολίτες - στων οποίων την κρίση έχουμε σεβασμό και εμπιστοσύνη - και όχι η κυβέρνηση, τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και οι τοπικοί τους εκπρόσωποι.