Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Δεν κατανοούμε το άγχος για το βιβλίο του πολυταλαντούχου δημάρχου... Με τον συναγερμό έχει πρόβλημα ο κόσμος!!!


Δεν κατανοούμε το άγχος της παράταξης Κωνσταντάτου
για το μυθιστόρημα του πολυτάλαντου επικοινωνιολόγου.

Εμείς βλέπουμε ότι και η πόλη έχει γεμίσει με πανό,
αλλά και το πάνελ τής παρουσίασης είναι πλήρες πολιτικών αστέρων.

Τα μέτρα που βάζουν τέλος στην ομηρία των οικιστών, που έχουν σπίτι από τον ΟΕΚ, παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση στον Ταύρο

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά 2017 η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μοσχάτου-Ταύρου «ΠΟΛΙΤΕΣ σε ΔΡΑΣΗ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ» διοργάνωσαν την Παρασκευή 28 Απριλίου εκδήλωση στο αίθριο του συγκροτήματος εργατικών πολυκατοικιών στον Ταύρο.

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Νεφελούδης και στελέχη του υπουργείο παρουσίασαν την υπουργική απόφαση που αφορά 150 οικισμούς σε όλη την Ελλάδα με 12.000 κατοικίες, για τις οποίες εκκρεμούσε επί χρόνια, σε ορισμένες περιπτώσεις από το 1978, η έκδοση παραχωρητηρίων.

Καλώς ήρθατε στο Παλαιό Φάληρο! - Φωτογραφίες

Στο Παλαιό Φάληρο ο δήμαρχος εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή, είναι ο παλαιότερος στα νότια προάστια και, για κάποιους συναδέλφους του, θεωρείται μέντορας.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου δικαίως υπερηφανεύεται για το μεγάλο αποθεματικό του Δήμου και τις αποδοτικές καταθέσεις του, γιατί προφανώς γνωρίζει ότι αυτό είναι ένα ασφαλές κριτήριο για πολλούς ψηφοφόρους.

Η αγάπη για το βουνό δεν είναι λόγια με καρδούλες... Καθαρίστε τα χόρτα γιατί ανεβαίνει η θερμοκρασία! (φωτογραφίες)


Πήγαμε μια βολτούλα στο βουνό στην Αργυρούπολη να δούμε τη γαλάζια λίμνη που πολυφωτογραφήθηκε και πολυδιαφημίσθηκε πριν από μόλις τρεις εβδομάδες...

Λίγο πράσινο είχε γίνει πλέον το γαλάζιο και με αρκετό χώμα, αλλά με τόσους πολλούς εθελοντές δεν ανησυχώ... Κούκλα θα την κάνουν πάλι.

Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση τιμά τους αγώνες της εργατικής τάξης με δράση κατά της εργοδοτικής αυθαιρεσίας & παραβατικότητας

Τις προσπάθειες της κυβέρνησης ενάντια στην παραβατικότητα και την εργοδοτική αυθαιρεσία στους χώρους εργασίας, τονίζει η υπουργός Εργασίας Έφη
Αχτσιόγλου με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά.

Η υπουργός Εργασίας, σε δήλωσή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο γνωστοποιεί ότι πρόσφατα επιβλήθηκε πρόστιμο 1,6 εκατομμυρίων ευρώ σε μεγάλη τράπεζα, όπου βεβαιώθηκαν περισσότερες από 100 παραβάσεις υποδηλωμένης εργασίας.

Οι συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά στην Αθήνα

Στην πλατεία Κλαυθμώνος, πραγματοποιήθηκε η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, και ακολούθησε πορεία στη Βουλή.

Όπως τονίστηκε στις ομιλίες η σημερινή μέρα η βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας, σε θέση μάχης και για την προάσπιση των θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων, τα οποία με τις μνημονιακές πολιτικές έχουν συρρικνωθεί.

16,8 εκατομμύρια ευρώ από το υπ. Εσωτερικών σε Δήμους για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, εγκρίθηκε η κατανομή ποσού ύψους 16.890.000 ευρώ σε Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.

Το εν λόγω ποσό μπορεί να αξιοποιηθεί από τους Δήμους, για τη χρηματοδότηση Προγραμμάτων προληπτικού καθαρισμού της βλάστησης, με σκοπό την άμβλυνση των κινδύνων, σε περιοχές ιδιαίτερης προστασίας, αλλά και για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων καθαρισμού της βλάστησης που ενεργείται για τους ίδιους λόγους από ιδιοκτήτες σε περιβάλλοντες χώρους κατοικιών και εκτάσεις.