Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου «Η ιστορία της καρδιάς μου, το χρονικό μιας μεταμόσχευσης», το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 7.30μμ, στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»




Η εκδήλωση - παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 7.30μμ, στο χώρο του «Καλλίπολις», (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό), ο οποίος βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό
και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Επίθεση χρυσαυγιτών σε δικηγόρο της Πολιτικής Αγωγής - 25 οι προσαγωγές από την ΕΛΑΣ

Η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη και δύο κοπέλες δέχθηκαν επίθεση από Χρυσαυγίτες μέσα σε τρόλεϊ, έξω από το Εφετείο - 25 προσαγωγές στη ΓΑΔΑ όπου ήταν παρόντες οι χρυσαυγίτες Κασιδιάρης και Κούζηλος. «Το Δικαστήριο πρέπει να διασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα των προσερχομένων», τονίζουν οι δικηγόροι της Πολιτικής Αγωγής.

Το πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα νωρίς σήμερα το πρωί. Μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν μεταβεί στο Εφετείο, όπου διεξάγεται η δίκη της φασιστικής οργάνωσης, προκειμένου να μοιράσουν φυλλάδια για εκδήλωση που πραγματοποιούν στο Ηράκλειο. Κάποια στιγμή, ένα τρόλεϊ πέρασε μπροστά από το χώρο και ένας από τους επιβάτες τους έβρισε.

Η ταινία «Match Point» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, στις 9.00μμ

Η ταινία του Γούντι Άλεν «Match Point» (2015, 124'), θα προβληθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, στις 9.00μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.
Προσοχή: Η νέα ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 9.00μμ.

Άγιος Δημήτριος: Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στον Ασύρματο, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ώρες 8.00πμ έως 2.00μμ



«Χορηγός» Μητσοτάκη - Σαμαρά η Siemens

της Ειρήνης Λαζαρίδου


Άφθονο χρήμα έρρεε από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens «προκειμένου να ανοίγουν οι δουλειές», για τον Μιχάλη Χριστόφοράκο που «δεν κύλαγε αίμα μέσα του, ήταν τραγικά φιλόδοξος», αλλά και για τις στενές σχέσεις του γερμανικού κολοσσού με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Για όλα μίλησε χθες ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η πρώην γραμματέας του Χριστοφοράκου Αικατερίνη Τσάκαλου στη δίκη για το μεγάλο σκάνδαλο.