Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Και τον Δεκέμβριο κάθε Τετάρτη τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Θεάτρου στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Κάθε Τετάρτη, ώρες 8.00-10.00μμ, συνεχίζονται και τον Δεκέμβριο στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Θεάτρου της περιόδου 2021-2022.

Το Εργαστήριο Θεάτρου, στο οποίο διδάσκει ο Γλυφαδιώτης ηθοποιός, σκηνοθέτης & συγγραφέας Νίκος Κρίκας, δημιουργήθηκε φέτος για πρώτη φορά στο «Καλλίπολις» και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον που καταδεικνύεται από την αύξηση των συμμετοχών ήδη από τον πρώτο μήνα.

Και τον Δεκέμβριο κάθε Τετάρτη τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Ζωγραφικής στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Συνεχίζονται και τον Δεκέμβριο κάθε Τετάρτη, ώρες 6.00-7.30μμ, στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Ζωγραφικής της περιόδου 2021-2022.

Η ζωγράφος και έμπειρη καθηγήτρια Βίκυ Σίμου κάνει φέτος στο «Καλλίπολις» τα μαθήματα Ζωγραφικής σε μικρούς & ενήλικες και έχει στόχο να παρουσιάζονται από τους/τις μαθητές/τριες τα αποτελέσματα της μαθησιακής διαδικασίας σε μικρά και τακτά χρονικά διαστήματα.

Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη και τον Δεκέμβριο τα Προγράμματα Γυμναστικής στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Δυο μέρες ανά εβδομάδα και με έμφαση στη Θεραπευτική Γυμναστική συνεχίζονται και τον Δεκέμβριο τα Προγράμματα Γυμναστικής του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» με την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Θεοδώρα Τσακανίκα.

Τα Προγράμματα Γυμναστικής γίνονται στο «Καλλίπολις» κάθε Δευτέρα & Τετάρτη, ώρες 4.45 - 5.45μμ, και στόχος είναι να προστεθούν και άλλα ολιγομελή τμήματα σε διαφορετικές μέρες και ώρες
μετά από συνεννόηση της γυμνάστριας με τους/τις ενδιαφερόμενους/ες.