Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Συγκλονιστική κραυγή πόνου πρώην Νεοδημοκράτισσας (video)

Μη σκύβετε το κεφάλι κύριε Χατζηδάκη
Πραγματικά συγκλονιστική ήταν η «κραυγή πόνου» όπως χαρακτήρισε την τηλεφωνική της παρέμβαση πρώην νεοδημοκράτισσα στην τηλεοπτική εκπομπή του Ακη Παυλόπουλου στο κανάλι blue sky.

Αποδέκτης των λεγομένων της ηλικιωμένης τηλεθεάτριας το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, που βρέθηκε σε παντελή αδυναμία να διατυπώσει έστω και στοιχειώδη αντίλογο.

Άλλωστε τι θα μπορούσε να έλεγε σε μια πρώην ομοϊδεάτισσα του που οι πολιτικές που υπερασπίστηκε τα τελευταία χρόνια την έχουν οδηγήσει σε πλήρη ένδεια;

Δεν θέλουμε να προσθέσουμε τίποτε άλλο. Παρακολουθήστε το βίντεο που παραθέτουμε και στο οποίο η οργισμένη ανάμικτη με δάκρυα φωνή της γυναίκας που μιλάει απ’ την καρδιά της περνάει τόσα μηνύματα, που δεκαπέντε δημοσκοπήσεις και τοποθετήσεις του Πρετεντέρη δεν μπορούν να κάνουν.

Το ότι η συγκεκριμένη τηλεθεάτρια στηρίζει της ελπίδες της για αναστροφή της δραματικής κατάστασης που βιώνει σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι ζητούμενο αν επιβεβαιωθεί.


κείμενο και video από το βαθύ κόκκινο


Κάνουμε τηλεόραση!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «στο Κόκκινο» και το ThePressProject προχώρησαν σε δημοσιογραφική συνεργασία για την παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος μέσω του διαδικτύου αλλά και
συνεργαζόμενων τηλεοπτικών σταθμών σε όλη την επικράτεια.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε και να δοκιμαστούμε σε αυτόν τον νέο συναρπαστικό κόσμο. Με ένα σύγχρονο HD πολυκάμερο στούντιο προετοιμάζουμε ένα ποιοτικό τηλεοπτικό προϊόν με στόχο τη δημιουργία ενός ουσιαστικού τηλεοπτικού καναλιού που δεν ορίζεται από συμφέροντα συνδεμένα με δημόσια έργα και τραπεζικά ομόλογα.

 
» ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Στα «τραπέζια» του καθημερινού talk show «
ΕΚΛΟΓΕΣ 2015» θα συμμετάσχουν οι πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης και δημοσιογράφοι ενώ ενεργή συμμετοχή θα έχουν και οι χρήστες του διαδικτύου που θα μπορούν να θέτουν τις ερωτήσεις τους.


» Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΖΩΝΤΑΝΑ

Το βράδυ των εκλογών, στις 25 Ιανουαρίου, θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας διαδικτυακός 
τηλεμαραθώνιος ζωντανής μετάδοσης της εκλογικής μάχης από τις 6 το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ. Με σύστημα ζωντανής μετάδοσης αποτελεσμάτων, συνδέσεις με τα κέντρα των κομμάτων, τραπέζια συζήτησης και ειδικούς αναλυτές.

Μείνετε συνδεμένοι λοιπόν γιατί μια νέα εποχή στο διαδίκτυο ξεκινάει… και αυτή είναι μόνο η αρχή της…


Πηγή: www.stokokkino.gr 
Ο ραδιοφωνικός σταθμός «στο Κόκκινο» και το ThePressProject προχώρησαν σε δημοσιογραφική συνεργασία για την παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος μέσω του διαδικτύου αλλά και συνεργαζόμενων τηλεοπτικών σταθμών σε όλη την επικράτεια.
  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε και να δοκιμαστούμε σε αυτόν τον νέο συναρπαστικό κόσμο. Με ένα σύγχρονο HD πολυκάμερο στούντιο προετοιμάζουμε ένα ποιοτικό τηλεοπτικό προϊόν με στόχο τη δημιουργία ενός ουσιαστικού τηλεοπτικού καναλιού που δεν ορίζεται από συμφέροντα συνδεμένα με δημόσια έργα και τραπεζικά ομόλογα. » ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Στα «τραπέζια» του καθημερινού talk show «ΕΚΛΟΓΕΣ 2015» θα συμμετάσχουν οι πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης και δημοσιογράφοι ενώ ενεργή συμμετοχή θα έχουν και οι χρήστες του διαδικτύου που θα μπορούν να θέτουν τις ερωτήσεις τους.


» Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΖΩΝΤΑΝΑ

Το βράδυ των εκλογών, στις 25 Ιανουαρίου, θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος ζωντανής μετάδοσης της εκλογικής μάχης από τις 6 το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ. Με σύστημα ζωντανής μετάδοσης αποτελεσμάτων, συνδέσεις με τα κέντρα των κομμάτων, τραπέζια συζήτησης και ειδικούς αναλυτές.

Μείνετε συνδεμένοι λοιπόν γιατί μια νέα εποχή στο διαδίκτυο ξεκινάει… και αυτή είναι μόνο η αρχή της… - See more at: http://www.stokokkino.gr/article/1000000000002854/#sthash.yp26vUYK.dpuf

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Χρέος (video)


Δέκα λεπτά ΣΥΡΙΖΑ (video)


«Με τον ελληνικό λαό, για την αλλαγή στην Ευρώπη». Πρωτοβουλία στήριξης από 7.000 Ισπανούς πολίτες!

7.000 Ισπανοί πολίτες έχουν, μέχρι στιγμής, υπογράψει το παρακάτω κείμενο στήριξης προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ελληνικό λαό, μέσω της ιστοσελίδας Con el pueblo griego, por el cambio en Europa (Με τον ελληνικό λαό για την αλλαγή στην Ευρώπη).

Τονίζουν πως "η δική μας υποχρέωση ως ευρωπαίοι πολίτες είναι και θα είναι να σταθούμε αλληλέγγυοι στην δημοκρατία, στην βούληση του ελληνικού λαού για αλλαγή. Η νίκη του θα είναι και δική μας νίκη".
 
Το πλήρες κείμενο της πτωτοβουλίας των Ισπανών πολιτών:

"Οι επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα είναι δυνατόν να σηματοδοτήσουν ένα σημείο καμπής στο ευρωπαϊκό (πολιτικό) τοπίο. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σ' ένα πολιτικό κι οικονομικό πειραματικό εργαστήριο για τις ευρωπαϊκές ελίτ, οι οποίες έχουν σπείρει την φτώχεια, την ανέχεια και την κατήφεια σ' όλες τις γωνιές του Ευρωπαϊκού Νότου.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα "στον ενικό" με τον Νίκο Χατζηνικολάου (video)

Ανοιχτή επιστολή της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού

Ανοιχτή επιστολή με τα αιτήματα για ένα Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό για όλους, εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα που απευθύνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα και τους
υποψήφιους βουλευτές.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Το Ελληνικό δεν πουλήθηκε! Οι αγώνες που κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια για να μην ιδιωτικοποιηθεί και να μην δομηθεί ο χώρος του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και της παραλίας του Αγίου Κοσμά, να παραμείνει δημόσιος και ελεύθερος και να μετατραπεί σε Μητροπολιτικό Πάρκο με πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες κοινωφελείς δραστηριότητες, βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο.

Με τις πρωτοβουλίες, τις κινηματικές δράσεις και τις νομικές ενέργειές μας, καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα εκατομμυρίων συμπολιτών μας για μια καλύτερη καθημερινότητα στην πόλη και για ένα περιβάλλον με ποιότητα και αξιοπρέπεια.

Επίσκεψη της Ρένας Δούρου στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Επίσκεψη στα Ναυπηγεία Ελευσίνας πραγματοποίησε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη  Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου.

Η περιφερειάρχης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου  του Σωματείου  των εργαζομένων και άκουσε τις απόψεις και τις προτάσεις τους για την κρίση του Ναυπηγείου.

Ενημέρωσε  για την πρόθεση της Περιφέρειας Αττικής να συμβάλλει στην εκπόνηση ενός προγράμματος, τόσο με εθνικές, όσο και με ευρωπαϊκές και διεθνείς  πρωτοβουλίες  με στόχο τη διάσωση των Ναυπηγείων. Πρόσθεσε πως σε αυτήν την κατεύθυνση μπορούν να συνεργαστούν επίσης και οι νομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Σωματείου. «Στο δικό μας αναπτυξιακό πρόγραμμα έχετε σημαντικό ρόλο» διευκρίνισε.

«Ήρθαμε να σας ακούσουμε, να συνεργαστούμε για να προκύψει συγκεκριμένο σχέδιο για τη διάσωση των ναυπηγείων» τόνισε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, στη συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων με επικεφαλής τον πρόεδρο  των Εργαζομένων κ. Θεοκλή Τσούκη. 

Ακολούθησε επίσκεψη σε χώρους όπου συναθροίζονται  οι εργαζόμενοι της επιχείρησης και στη συνέχεια  συνάντηση - συζήτηση με τον ιδιοκτήτη των Ναυπηγείων Ελευσίνας Νίκο Ταβουλάρη, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ουσιαστικό ενδιαφέρον της Περιφέρειας Αττικής.

Παράλληλα έγινε αναφορά στο δυσμενές, έως εχθρικό,  χρηματοπιστωτικό περιβάλλον  και τις άλλες πλευρές της κρίσης που οδήγησαν στη σημερινή  δύσκολη κατάσταση τα Ναυπηγεία Ελευσίνας.