Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Το... Φλάμπουρο της ηθικής απαιτεί καθαρά χέρια να το υψώνουν, αλλιώς καταντά πατσαβούρα

Ο Αλ. Φλαμπουράρης δεν είναι το αγαπημένο μου είδος πολιτικού, ανεξαρτήτως αν έγιναν όλα νόμιμα και ηθικά με το δημόσιο έργο στην Πελοπόννησο ή για το πώς βρέθηκε δίπλα στον Δ. Μελισσανίδη στο ΟΑΚΑ.

Το στιλ καφενείου, ο υποτυπώδης πολιτικός λόγος και η αποδεδειγμένη πια αδυναμία του να βοηθήσει στο συντονισμό τού κυβερνητικού έργου με την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον καθιστούν "asset"
για την επόμενη ημέρα αλλά μάλλον βαρίδι.

Κι ο Αλ. Φλαμπουράρης δεν είναι ο μοναδικός από το περιβάλλον Τσίπρα που θα ήταν προτιμότερο να απομακρυνθεί μετά από τις 20 Σεπτεμβρίου. Υπάρχουν και νεώτεροί του οι οποίοι θα έπρεπε να παίξουν το ρόλο αβαρίας.

Λάκης Λαζόπουλος: Τα μούτρα της Τρέμη στις 7

γράφει ο Λάκης Λαζόπουλος

Πήρε η Τρέμη τα ζύγια της, έβαλε τα 40 χρόνια πασοκοδεξιάς στη μια πλευρά τής ζυγαριάς, πέταξε και το εξαμηνίτικο της αριστεράς από την άλλη, και βρήκε πως ναι, το εξαμηνίτικο έχει μεγαλύτερο βάρος.

Χρειάστηκαν μόνο έξι μήνες για να καταστραφεί αυτή η ωραία χώρα που είχαν φτιάξει οι μάστορες της θρασύτητας.
29 κατασκευαστές ειδήσεων συνιστούν Ν.Δ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!


Ο χορός των Βρυκολάκων ετοιμάζει τα άγρια βήματα του χορού του.

Αλλαγές χωρίς λόγο στα Εκλογικά τμήματα του Ελληνικού - Δείτε πού ψηφίζετε

Χωρίς λόγο και αιτία αλλαγές στα εκλογικά τμήματα του Ελληνικού για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Παρ' όλο που τα καταστήματα ψηφοφορίας παραμένουν τα ίδια -1ο Δημοτικό Ελληνικού & ΕΠΑΛ Ελληνικού- γίνεται ανακατανομή των εκλογικών τμημάτων, οπότε όσοι είχαν σηνηθίσει να ψηφίζουν κατά κανόνα στο 1ο Δημοτικό, την Κυριακή θα ψηφίσουν στο ΕΠΑΛ και αντίστροφα.

Οι αλλαγές -παρά την προσπάθεια ενημέρωσης- αναμένεται να ταλαιπωρήσουν τους εκλογείς και να προκαλέσουν καθυστερήσεις και άλλα προβλήματα στην εκλογική διαδικασία.

Δείτε τους νέους πίνακες:

Βρείτε ένα σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ ως την Παρασκευή

Ο χρόνος τελειώνει. Τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν σχεδιάσει. Η παρένθεση ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να γίνει κύρια πρόταση και να κλείσει τους διαπλεκόμενους εντός παρενθέσεως. Ένα σκανδαλάκι χρειάζεται ως την Παρασκευή. Η Διαπλοκή το πληρώνει όσο όσο.

του Νίκου Μωραΐτη

Την ώρα που έβλεπα το ντιμπέιτ, συγκεκριμένα τη στιγμή που ο Μεϊμαράκης άρχισε να διαμαρτύρεται για το ύψος και να παριστάνει ότι κονταίνει, η σκέψη μου ήταν μία:

Πόπο, για να βγάλουν τη ΝΔ ύστερα από τέτοιο ρεζιλίκι, θα πρέπει να γράψουν αύριο τουλάχιστον ότι ο Τσίπρας είναι έμπορος ναρκωτικών και τα παιδιά του βαποράκια.

Πρώτη φορά τα… έσκασαν χοντρά 23 επιχειρηματίες και εισοδηματίες (φωτογραφίες - ηχητικό)

Ο Νίκος Μανεσιώτης, εκδότης της της εφημερίδας «F&M Voice», μιλά στο Κόκκινο και στον Κώστα Αρβανίτη για τα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το σημερινό (17/9) φύλλο, τα οποία αποδεικνύουν το προφανές:

Η «Λίστα Λαγκάρντ» -και όλες οι άλλες, αντίστοιχες λίστες που βρίσκονται στη διάθεση της πολιτείας- μπορούν να αποβούν
«χρυσωρυχείο» για τα άδεια δημόσια ταμεία, με μία και μόνη προϋπόθεση. Να υπάρχει η πολιτική βούληση για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «F&M Voice», από την ολοκλήρωση των φορολογικών ελέγχων σε 1.727 φυσικά και νομικά πρόσωπα της λίστας προκύπτουν προς καταβολή φόροι άνω του 1 δισ. ευρώ.

Η λίστα Λαγκάρντ… στο Επικρατείας


Πηγή: tvxs.gr