Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Αυτοί μάς βλέπουν έτσι... Εμείς τους βλέπουμε Λουδοβίκους!!! Καθένας με τη διαταραχούλα του!...


Εμείς δεν χαλάμε χατήρια, αν κάποιοι μάς θέλουν "άρρωστους" και "νοσηρά πλάσματα".

Γιατί να τους χαλάσουμε το όνειρο;;;

Ποινική δίωξη για κακουργήματα κατά Προβόπουλου και Σάλλα για τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, σε βάρος του πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλου, του πρώην προέδρου του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα, καθώς και στελεχών των δύο τραπεζών, για ενέργειες που έβλαψαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων το 2009.

Η δίωξη αφορά το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και βαρύνει τον άλλοτε επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και αυτό της ηθικής αυτουργίας στην απιστία, για το οποίο διώκεται ο πρώην επικεφαλής της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας.

Αργυρούπολη: "Το Παιχνίδι Της Σφαγής" του Ευγένιου Ιονέσκο, για έξι παραστάσεις: 22, 23, 28, 29, 30 Απριλίου & 1η Μαΐου

Το έργο του Ευγένιου Ιονέσκο "Το Παιχνίδι της Σφαγής" ανεβάζει η Εφηβική & Νεανική  Ομάδα της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης, Ολυμπίας 5.

Θα δοθούν συνολικά έξι παραστάσεις, Το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Απριλίου και το τερταήμερο 28, 29, 30 Απριλίου και 1η Μαΐου, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Καλλιθέα: "Η Γωργώ στον Κήπο της Γης θνητής" στη Δημοτική Πινακοθήκη, τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 8.00μμ



Η ζαριά της Μέι, η σφαγή των Εργατικών, ο Κόρμπιν και οι άλλοι

του Χρυσόστομου Λουκά


Ας ξεκινήσουμε από το προφανές, τα -όχι και τόσο πολλά- έργα και ημέρες της πρωθυπουργού Μέι είναι μετρημένα. Σε ποιο σενάριο η Τερέζα Μέι βγαίνει νικήτρια έχοντας ζητήσει πρόωρες εκλογές εννέα μόλις μήνες αφότου ανέλαβε και ενώ αρνούνταν μετά βδελυγμίας πρόωρες κάλπες;

Μα, αν νικήσει προφανώς στις εκλογές τους Εργατικούς, που οι δημοσκοπήσεις τους θέλουν 21 μονάδες πίσω από τους Τόρηδες. Σωστά; Λάθος!

Σπίρτζης: Μην πιστεύετε τα μάτια σας, μη μετράτε τον χρόνο που ταξιδέψατε, μη νοιάζεστε που δεν είχαμε ούτε ένα νεκρό (video)

Δηκτικός ήταν ο υπουργός Υποδομών για τις «καταγγελίες» για την Ιόνια Οδό. Σχετικά με το μποτιλιάρισμα που σημειώθηκε την Δευτέρα του Πάσχα κι έγινε πολιτικό θέμα, ο ίδιος «παραδέχτηκε»
ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...

Να… καταγγείλουν όλοι μαζί την κυβέρνηση για τα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού κάλεσε βουλευτές της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης κατά τον κυβερνητικό έλεγχο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρ. Σπίρτζης, σχολιάζοντας με ειρωνεία τα όσα ισχυρίζονται τις τελευταίες μέρες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ που τα στηρίζουν.

Αφιέρωμα στους Μίμη Πλέσσα & Βασίλη Τσιτσάνη στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, την Κυριακή 23 Απριλίου στις 8.00μμ



Άρχισε το Ποντιακόν Πανοΰρ στα Σούρμενα: Αποκλειστικές πληροφορίες & εκτιμήσεις για την καυτή κορύφωσή του


Το Ποντιακόν Πανοΰρ στα Σούρμενα, που ξεκίνησε χθες και θα κορυφωθεί την Κυριακή, θα επισκεφθεί -σύμφωνα με εντελώς ανεπιβεβαίωτες, αλλά πιθανόν ενδιαφέρουσες πληροφορίες- ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «ο πρόεδρος της ΝΔ απέστειλε επιστολή στον ομογενή κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλο με την οποία του εύχεται καλό ταξίδι στην πέμπτη αποστολή του στο διάστημα».