Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Αυτοκτόνησε 45χρονη μακροχρόνια ...απλήρωτη του Καρυπίδη - Το ξέσπασμα του Ανδρέα Νεφελούδη


Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ήρθε η απάντηση στους δικαστές του Αρείου Πάγου για το τι είναι βλαπτική μεταβολή στο εργασιακό καθεστώς!!!

Ξαναμιλήστε τώρα κύριοι δικαστές και εισαγγελείς για εξελίξεις στο νομικό πολιτισμό, για το ποιος είναι αστοιχείωτος κλπ, κλπ.

«Εμείς επιλέγουμε με ποιους θα ζήσουμε»: Αύριο, Παρασκευή 14 Ιουλίου, 7.00μμ, η συγκέντρωση για την Ηριάννα στο Σύνταγμα

«Στις 17 Ιούλη παίρνουμε την Ηριάννα πίσω»: Κάλεσμα διακινείται ήδη στα social media για τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία πραγματοποιείται η εκδίκαση της αίτησης αναστολής της Ηριάννας Β. Λ., που θα κρίνει αν θα της επιτραπεί να βρίσκεται εκτός φυλακής μέχρι το Εφετείο.

Τρεις ημέρες νωρίτερα, την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 7.00μμ, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος.

Πώς θα γίνεται ο εξωδικαστικός συμβιβασμός - δόσεις και «κούρεμα» ακόμη και χωρίς ένταξη στη διαδικασία

Ρητή αναφορά για 100% εξόφληση οφειλών προς εργαζόμενους και μικροπρομηθευτές θα περιλαμβάνει η τελική συμφωνία μετά τη διαδικασία του
εξωδικαστικού συμβιβασμού, ξεκαθάρισε ο Ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης μιλώντας Στο Κόκκινο και το Στάθη Σχινά.

Ανοίγει στο κοινό η διαδικτυακή πλατφόρμα για τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Οι οφειλέτες θα μπορούν να έχουν τις ίδιες ωφέλειες (κούρεμα και ως 120 δόσεις) και χωρίς να την χρησιμοποιήσουν. Δείτε πώς θα γίνεται η διαδικασία.