Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Λίγα λόγια για τον θάνατο του παιδιού στο λουνα παρκ

Η τελευταία μέρα της μεγάλης γιορτής του Ποντιακού Πανηγυριού στο Ελληνικό σημαδεύτηκε από ένα τραγικό συμβάν. Ένα αγόρι 13 χρόνων τραυματίστηκε θανάσιμα την ώρα που έπαιζε με αποτέλεσμα τον θάνατό του και η ενιάχρονη αδερφή του διακομίστηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Παίδων.

Η κηδεία του άτυχου αγοριού πραγνατοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 29 Απριλίου στο νεκροταφείο της Αργυρούπολης. Η κοπέλα μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές νοσηλεύεται στην εντατική και, όπως λένε οι γιατροί, η κατάστασή της βελτιώνεται.Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν ο δήμαρχος και δυο αντιδήμαρχοι πήγαν στο νοσοκομείο για να εκφράσουν τα συλληπητήρια και να συμπαρασταθούν στους γονείς, καθώς και να συνδράμουν όσο και όπως μπορούσαν στη μικρή κόρη.

Τη Δευτέρα το πρωί επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης πραγματοποίησαν έλεγχο στο Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης και στη συνέχεια στο χώρο του συμβάντος που σφραγίστηκε από την αστυνομία. Στο μεταξύ συνελλήφθησαν οι δυο εργαζόμενοι του λουνα παρκ και ο υπεύθυνος γι' αυτό και θα παραπεμφθούν σε δίκη για κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος.