Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Μαζικός Αθλητισμός - Κωνσταντάτος σημειώσατε 2

Απέραντη είναι η αγάπη της διοίκησης του ΟΝΑΔΕΑ και του κ. Κωνσταντάτου όσο αναφορά τον μαζικό αθλητισμό των δημοτών και των σωματείων της πόλης.

Η συρρίκνωση των μαζικών προγραμμάτων του ΟΝΑΔΕΑ και του ΑΝΟΑ στο κολυμβητήριο της Αργυρούπολης είναι δεδομένη μετά την παραχώρηση ωρών τόσο το πρωί όσο και το βράδυ στην ομάδα πόλο του Παναθηναικού.

Ο Παναθηναϊκός προφανώς είναι μία ομάδα που δεν έχει έδρα στο δήμο μας και ενώ η παραχώρηση ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την διοίκηση του ΟΝΑΔΕΑ μετά από δυόμιση μήνες, ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα ανταποδοτικά οφέλη του δήμου.

Παράλληλα και ενώ στα κλειστά γήπεδα της πόλης έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο και υπάρχουν και προστριβές μεταξύ των σωματείων, υπάρχει παραχώρηση σε ομάδα γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών.

Θα θέλαμε να μάθουμε με ποια απόφαση έχει γίνει η συγκεκριμένη παραχώρηση και ποια είναι και εδώ τα ανταποδοτικά οφέλη του δήμου.

sinergasia.gr

Ο Δρίτσας ζητά ενημέρωση από το ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με τον ΟΛΠ

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας ζήτησε αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τη σημερινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, να γίνει αποδεκτή η βελτιωτική προσφορά της Cosco Group (Hong Kong) Limited για την απόκτηση του 67% των μετοχών του ΟΛΠ.

Ο κ. Δρίτσας ζήτησε επίσης από το ΤΑΙΠΕΔ όλα τα σχετικά έγγραφα στα οποία βασίστηκε αυτή η απόφαση.

Σύμφωνα με το γραφείο του υπουργού στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Θοδωρής Δρίτσας ενημερώθηκε από το δελτίο Τύπου του ΤΑΙΠΕΔ για τη σημερινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου.

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Π. Φαλήρου, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 6.30μμ


Ρένα Δούρου: Σε νέα ρότα η Αττική από το 2015 - Η χρονιά που πέρασε και οι προτεραιότητες για το 2016

Ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής κατά το 2015 καθώς και τη σκιαγράφηση των προτεραιοτήτων του 2016, κάνει σε άρθρο - παρέμβασή της στην ιστοσελίδα epoli.gr και το περιοδικό ΠΟΛΗ + ΠΟΛΙΤΙΚΗ, η Περιφεφειάρχης Ρένα Δούρου.

Η χρονιά που πέρασε, τονίζει η Περιφερειάρχης, υπήρξε μια χρονιά «γεμάτη», κατά την οποία η σημερινή Διοίκηση κλήθηκε να αναλάβει άμεσα σειρά πρωτοβουλιών, θέτοντας τις βάσεις για την προώθηση του διπλού στόχου, που είχε θέσει προεκλογικά:

Την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και των οξυμένων κοινωνικών αναγκών, μέσα από την προώθηση ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης και την ανάγκη αλλαγής του προτύπου άσκησης διοίκησης. Δύο στόχοι που θα συνεχίσουν να οδηγούν τις ενέργειές της και κατά τα επόμενα χρόνια της θητείας της.

Δεν θα λεγόταν Μητσοτάκης αν δάγκωνε το χέρι των καναλαρχών που τον ταΐζουν...

Η αντιπολίτευση είναι υποχρεωμένη να αντιπολιτεύεται, αλλιώς θα λεγόταν συμπολίτευση.

Από τις μάχες, ωστόσο, που επιδιώκει να δώσει καταλαβαίνει κανείς πολλά για το πώς σκοπεύει να κυβερνήσει αν της δοθεί η ευκαιρία.

Η ΝΔ, για παράδειγμα, μπλοκάρει τις τηλεοπτικές άδειες μέσω της μη σύστασης του ΕΣΡ, ενώ πριν μερικές ημέρες στήριξε τον ωμό εκβιασμό τής Eldorado Gold σε βάρος τής τήρησης της νομιμότητας. Έκπληξη;

Κόμματα... καναλάρχες

Οι βαρόνοι των μίντια και τα διαπλεκόμενα κόμματα πήγαιναν χέρι - χέρι για 25 χρόνια. Αυτή την αδιατάρακτη σχέση ποτέ και κανείς δεν είχε μπορέσει να την κλονίσει μέχρι σήμερα.

Τα κόμματα που μάχονταν το σύστημα αυτό δεν είχαν τη δύναμη να αλλάξουν το καθεστώς που είχε επιβληθεί. Όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Η αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εδώ και έναν χρόνο επιμένει στον δρόμο που είχε χαράξει προεκλογικά αναφορικά με το τρίγωνο της διαπλοκής.

Νεοφιλελεύθεροι και ακροδεξιοί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

Τους νέους αντιπροέδρους του κόμματος όρκισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια σεμνή και λιτή τελετή.

Οι εκλεκτοί του νέου ηγέτη της δεξιάς παράταξης είναι ο ακροδεξιός Άδωνης Γεωργιάδης και
ο νεοφιλελεύθερος Κωστής Χατζηδάκης.

Πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει στη διάθεσή του δύο σπουδαίους αντιπροέδρους για να συνεργαστεί. Γιατί κάθε μεγάλος ηγέτης, εκτός από σπουδαία γυναίκα, χρειάζεται και σπουδαίους αντιπροέδρους. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιτέλους, τα έχει όλα.