Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» ΣΤΟ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Στα πλαίσια επαφών με θεσμικούς παράγοντες της Γλυφάδας για την καταγραφή και την ενημέρωση των προβλημάτων της πόλης μας, την Πέμπτη 20 Μαρτίου, αντιπροσωπεία της "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ" αποτελούμενη από τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Ταστάνη, και τα στελέχη της παράταξης Αχιλλέα Καλλιντεράκη, Νίκο Κωστάκη και Δήμο Σπυρόπουλο επισκέφθηκε τα Α΄(στην οδό Δούσμανη) και Β΄(στην οδό Βορείου Ηπείρου) Αστυνομικά Τμήματα, καθώς και τη Διεύθυνση Ασφάλειας Γλυφάδας και συνομίλησε με τους επικεφαλής τους για τα θέματα που αφορούν την Αστυνομία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση .

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίζει η Αστυνομία στην πόλη μας, οι τρόποι παρέμβασης τους, καθώς και η συνδρομή που μπορεί να παρέχει η Δημοτική Αρχή στο έργο της Αστυνομίας και αντίστροφα.

Συνέντευξη της Ρένας Δούρου στο Κόντρα (βίντεο)



























Δείτε το βίντεο εδώ.

Ρένα Δούρου : Φτάνουν 12 χρόνια διαχείρισης στο σκοτάδι στην περιφέρεια Αττικής (βίντεο)

"Το πρώτο που θέλω να κάνω για την Περιφέρεια Αττικής είναι να αλλάξω το ήθος στην άσκηση πολιτικής" τονίζει σε συνέντευξή της στη Web TV του ΑΠΕ ΜΠΕ η Ρένα Δούρου, υποψήφια περιφερειάρχης στην περιφέρεια Αττικής.

"Εγώ αυτό που λέω μόνο στους πολίτες είναι ότι φτάνουν 12 χρόνια μιας διαχείρισης της περιφέρειας Αττικής στο σκοτάδι, που την ανακαλύπτουμε μόνο προεκλογικά. Αυτή ήταν η "βασιλική οδός" για την καταστροφή μας. Δώδεκα χρόνια διαχείρισης εν κρυπτώ από τους πολίτες είναι αρκετά. Πρέπει να
προχωρήσουμε, να αρχίσουμε να παίρνουμε εμείς οι ίδιοι τη ζωή μας στα χέρια μας" τονίζει η κα Δούρου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Το περιβάλλον είναι ο μεγάλος χαμένος – Ομιλία Ρ. Δούρου

Η ομιλία της Ρένας Δούρου την Πέμπτη 27 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων  για την παρουσίαση της πολιτικής για κοινωνικό – οικολογικό μετασχηματισμό , την προστασία και την διαχείριση του περιβάλλοντος στην Περιφέρεια Αττικής.
 
Φίλες και φίλοι,
Να σας ευχαριστήσω καταρχήν για την παρουσία σας σήμερα εδώ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή τη δεύτερη θεματική μας παρουσίαση.
Την παρουσίαση δηλαδή των προτάσεών μας για τον κοινωνικό – οικολογικό μετασχηματισμό, για την προστασία και τη διαχείριση του περιβάλλοντος στην Περιφέρεια Αττικής.