Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

“mydimosneasmyrni”: Η νέα πρωτοποριακή εφαρμογή για τη Νέα Σμύρνη

Ένα πρωτοποριακό app για κατόχους smart phone και tablet δημιούργησε ο Δήμο Νέας Σμύρνης.

Το mydimosneasmyrni πληροφορεί τους κατοίκους για ότι συμβαίνει στην περιοχή τους και διαθέσιμο εντελώς δωρεάν στο App store και στοGoogle play.

Η εφαρμογή διαθέτει αναλυτικούς οδικούς χάρτες, καταστήματα και επαγγελματίες, υπηρεσίες και τηλέφωνα πρώτης ανάγκης, νέα και εκδηλώσεις, αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος, ψηφοφορίες και προτάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Έτσι ο χρήστης:

Ένα εκατομμύριο περίπου σε είδη λαϊκών αγορών για οικογένειες με "άπορα και απροστάτευτα τέκνα" από τη Περιφέρεια Αττικής

Τη διάθεση ποσού 986.160 ευρώ σε είδη λαϊκών αγορών μέσω κουπονιών, θα διανείμει η Περιφέρεια Αττικής σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες και συγκεκριμένα σε οικογένειες με απροστάτευτα ανήλικα μέλη.

Την απόφαση έλαβε το Περιφερειακό Συμβουλίο, μετά την εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Αττικής για την Κοινωνική Πολιτική Κατερίνας Θανοπούλου και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου και Πρόεδρο της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Στέλιο Κοροβέση, με θετική ψήφο όλων των παρατάξεων (και λευκό από την παράταξη του κ. Σγουρού)...

Πιο συγκεκριμένα, η διάθεση του ποσού από 01/10/2016 έως 01/10/2017, αφορά 737 οικογένειες και θα γίνει ως εξής:

" Όσο ο κύκλος μας ενώνει": στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης "Δ. Κιντής", τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 8.00μμ

Νίκος Παππάς στη Νέα Σμύρνη: Με την αδειοδότηση σπάει ο ομφάλιος λώρος πολιτικής εξουσίας - ΜΜΕ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Νέα Σμύρνη στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης με θέμα "Διαπλοκή, ΜΜΕ και Διαφθορά" μίλησαν
ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο διευθυντής του ραδ. σταθμού "στο κόκκινο" Κώστας Αρβανίτης και τη δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Η διαπλοκή ήταν ο τρόπος άσκησης της εξουσίας στην Ελλάδα, τόνισε στην παρέμβασή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Ο Ν. Παππάς αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος, όπως είπε, κάλεσε άλλους μετόχους του ιδίου σταθμού να "βάλουν χρήματα, γιατί μέσω αυτού του σταθμού απέκτησαν χρήμα και ισχύ". "Τόση ισχύ που κάποιοι θεώρησαν ότι δεν ήταν υποχρεωμένοι να καταθέτουν δηλώσεις 'πόθεν έσχες'", πρόσθεσε.

Χρήστος Κορτζίδης: Παραμένει «χάρισμα» η παραχώρηση του Ελληνικού (ηχητικό)

Τις ενστάσεις του για την νέα συμφωνία παραχώρησης του Ελληνικού, το μέγεθος του ενιαίου πάρκου, την τύχη της παραλίας και την συνολική εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος Χρ. Κορτζίδης Στο Κόκκινο και την Φυλή των Φίλων του Κ. Αρβανίτη.
"Ελληνικό, Ώρα Μηδέν": Εκδήλωση της Δημοτικής Συνεργασίας στην Πλατεία Σουρμένων, την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 8.00μμ
Πάντοτε παλεύαμε για ένα μητροπολιτικό πάρκο στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού και την παραλία, ανοιχτό, δημόσιο, με πράσινο και συμβατές χρήσεις, είπε ο κ.Κορτζίδης.

Δεν θα σε αφήσω...

του Θανάση Καρτερού

Δεν θα σε αφήσω να διαλύσεις τη Δικαιοσύνη! Αυτό το μήνυμα αποκαλύφθηκε ότι έστειλε ο Χαράλαμπος Αθανασίου στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Πρώην ανώτατος
δικαστικός και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Σαμαρά, ο πρώτος. Πρώην εισαγγελέας και νυν αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για θέματα διαφθοράς στην κυβέρνηση Τσίπρα, ο δεύτερος.

Μιλάμε, εν ολίγοις, για θεσμικούς παράγοντες, που η στάση και ο λόγος τους έχουν πολλαπλάσια σημασία από των κοινών θνητών. Παράγοντες μάλιστα της Δικαιοσύνης.