Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Οι "άχρηστοι" απαντούν στον Μεϊμαράκη και τη Ν.Δ.

ρεπορτάζ: Νίκος Μορφονιός

"Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να φέρει ξανά το 'μαύρο' στη ζωή μας" προειδοποιούν πρώην απολυμένοι και διαθέσιμοι εκπαιδευτικοί, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες με αφορμή τις δηλώσεις Μεϊμαράκη περί άχρηστων δημοσίων υπαλλήλων που επαναπροσλήφθησαν στο Δημόσιο με τον νόμο Κατρούγκαλου για την αποκατάσταση των αδικιών.

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχείρησε χθες η Ν.Δ., ανακοινώνοντας ότι ο πρόεδρος άλλα εννοούσε και ότι οι δηλώσεις του διαστρεβλώθηκαν από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ...

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατά την ομιλία του στο Ηράκλειο Κρήτης με περισσό κυνισμό αποκάλεσε άχρηστους τους πρώην πλέον διαθεσίμους και απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους, καθαρίστριες, σχολικούς φύλακες, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους στην ΕΡΤ, τους οποίους το κόμμα του έστειλε στον Καιάδα της ανεργίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "εμείς λέγαμε όχι σε άχρηστους στο Δημόσιο, εκείνοι τους επαναπροσέλαβαν".

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λειβαδιά (video) - Το video της μεγάλης συγκέντρωσης στο Αιγάλεω

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μίλησε σήμερα, Παρασκευή 4/9 στην κεντρική πλατεία της Λειβαδιάς. Αύριο Σάββατο 5/9 και
ώρα 7.30 μμ,
θα μιλήσει στην Πλατεία της Καισαριανής.

Αλέξης Τσίπρας στο Αιγάλεω: Ισχυρή εντολή για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση με το λαό μας όρθιο (video-φωτογραφίες).

Σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στο Αιγάλεω μίλησε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε το video:




Μήνυμα ότι «μπορούμε όταν πέφτουμε να σηκωνόμαστε και να συνεχίζουμε τη μάχη» έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας ότι «στις 20 Σεπτεμβρίου ξεμπερδεύουμε με το παλιό», ώστε «να βγει η Ελλάδα από το βαθύ χαντάκι της διαπλοκής και της διαφθοράς, στο οποίο την έριξαν οι πολιτικοί του χθες».

Άσκησε κριτική στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι «δεν θα αφήσουμε το παλιό κατεστημένο να επιστρέψει».





Πηγή: left.gr

Πρέπει να μην είσαι άνθρωπος για να υποκρίνεσαι...