Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Προβολή της ταινίας «Ο Ταχυδρόμος» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου - 8.30μμ


Με τη βραβευμένη ιταλική κομεντί «Ο Ταχυδρόμος - il Postino» του Μάικλ Ράντφορντ συνεχίζονται για τον Φεβρουάριο οι προβολές της Ομάδας Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Η προβολή θα γίνει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 8.30μμ, στον Πολυχώρο «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό), ο οποίος βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Μια μαρτυρία για τη NOVARTIS χωρίς κουκούλα! #Novartis



Πολλοί ακούνε το σκάνδαλο Novartis και αδυνατούν να καταλάβουν τι πρακτικά συνέβη. Ή έστω καταλαβαίνουν πως κάποιοι απλώς έβαλαν το δάκτυλο
στο μέλι.

Ε λοιπόν, αφήστε με να σας πω μια ανθρώπινη ιστορία για κάποιους άλλους, που για χάρη της Novartis δε χώθηκαν στο μέλι αλλά στην απόγνωση. Και επειδή πήξαμε στους κουκουλοφόρους μάρτυρες, επιτρέψτε μου να την …καταθέσω χωρίς κουκούλα.

Μαζική συμμετοχή και αντιπολιτευτική σύμπνοια στην κοπή πίτας της ΡΑΚ Π. Φαλήρου στον Φλοίσβο

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην κοπή πίτας της ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

Ήταν τόσο μαζική η παρουσία του κόσμου, που αξιοποιήθηκαν όλοι οι χώροι της αίθουσας, η είσοδος αλλά και ο εξωτερικός χώρος, προκειμένου να φιλοξενήσουν τους πολίτες που θέλησαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Οι 100 καρέκλες της αίθουσας μάλιστα, αποδείχτηκαν λίγες και κάπως έτσι επιστρατεύτηκαν άλλες 30 από το ΠΟΑΚΕ μετά από σχετική συνεννόηση με τον Αντιπρόεδρο, κ. Νικολαΐδη.

Κούλουμα 2018 στην όμορφη αυλή του «Καλλίπολις», από τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου


Το κάλεσμα του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»:

2η προβολή της ταινίας «Μανταρίνια» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου



Μετά από αιτήματα φίλων, η πολυβραβευμένη δραματική εσθονική ταινία του Ζάζα Ουρουσάντζε «Μανταρίνια - Tangerines», που προβλήθηκε στις 23 Ιανουαρίου, θα προβληθεί ξανά στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 8.00μμ, στον Πολυχώρο «Καλλίπολις» (
Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό),
ο οποίος βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.