Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Γκαράζ, συνεργεία, απορριμματοφόρα κλπ αντί για αθλητικές εγκαταστάσεις, με απόφαση της διοίκησης Κωνσταντάτου

των Συντακτών, ότι δηλαδή το γκαράζ του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης θα μεταφερθεί δίπλα στο ρέμα της Ευρυάλης, εκεί που χρόνια τώρα είναι το Αθλητικό Κέντρο Ελληνικού.

Αποχαρακτηρίζονται από χρήση αθλητισμού και πράσινου 18 στρέμματα δημοτικής ιδιοκτησίας για να μεταφερθούν εκεί υπηρεσίες του δήμου που εκδιώκονται από το πρώην αεροδρόμιο όπου βρίσκονται σήμερα (γκαράζ, συνεργείο, πλυντήριο, λιπαντήριο μεγάλων και μικρών οχημάτων, απορριμματοφόρων, μηχανημάτων έργου και γενικά οχημάτων του δήμου, αποθήκες, υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου κ.ά).

Το Μοσχάτο και ο Ταύρος στη Νέα Εποχή: "Νέα Κατάσταση - Νέα Καθήκοντα"



Η ψήφιση του νόμου "Κλιεσθένης 1" πριν λίγες μέρες αποτελεί αντικειμενικά σταθμό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (θετικό ή αρνητικό ανάλογα την πολιτική οπτική του καθενός).

Όλοι, από Κυβέρνηση μέχρι ΚΕΔΕ, είχαν διαπιστώσει τα αδιέξοδα και πρότειναν (ο καθείς με την δική του πολιτική λογική) την αλλαγή του κράτους.

Την ταινία «Τόσο Απλά» προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 9.00μμ

Με την ιρανική δραματική ταινία «Τόσο Απλά - As Simple as That» του Σεγιέντ Ρεζά Μιρκαριμί Μπενάομαρ συνεχίζει το αφιέρωμα στον ιρανικό και μαροκινό κινηματογράφο η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού- Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 9.00μμ.

Οι προβολές των ταινιών γίνονται στον Πολυχώρο «Πολυμήχανο café teatral» στην οδό Φλέμινγκ 58,
στην Αργυρούπολη κάθε Τετάρτη στις 9.00μμ, μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Καλλιθέα: Ο Λάζαρος Λασκαρίδης για τη λειτουργία δημοτικού θερινού κινηματογράφου και το πολιτιστικό καλοκαίρι

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η λειτουργία δημοτικού θερινού κινηματογράφου στην Καλλιθέα, έστω και δύο μήνες μετά την έναρξη της «σεζόν», είναι αναμφισβήτητα θετικό γεγονός.

Stop Bullying: Η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης καλεί σε ευρεία σύσκεψη, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, με αναφορά στην τραγική απώλεια 15χρονου
μαθητή, αισθάνεται την ανάγκη να συγκληθεί μια ευρεία σύσκεψη, όπου με την ψυχραιμία και τη διακριτικότητα που απαιτείται, να επιχειρήσουμε να αντιληφθούμε, να διορθώσουμε όπου χρειάζεται και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις που θα αποτρέψουν άλλα τέτοια περιστατικά.

Να κάνουμε την συναισθηματική φόρτιση της στιγμής,  δημιουργική ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Να καταθέσουμε τις σκέψεις μας και τις προτάσεις μας και να διεκδικήσουμε συνεργασίες και ενέργειες που θα έχουν συνέχεια και θα αφήνουν ελπίδα για το μέλλον.