Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση ο Μαρινάκης

Από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, πέρασαν το πρωί της Δευτέρας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, ο πρώην
νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θεόδωρος Κουρίδης και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Αριστείδης Σταθόπουλος.

Όλοι τους έλαβαν προθεσμία μέχρι τις 2 Ιουνίου 2015 για να απολογηθούν σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν στην υπόθεση της «Εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Αντίθετα, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης που επίσης αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο στην ίδια υπόθεση, πήρε προφορική προθεσμία μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Δημακόπουλου.

«Ένα όνειρο τρελό»... που δεν βγήκε αληθινό για τον Γ.Σ. Αργυρούπολης

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό η ομάδα του ΓΣΑ που έκανε το... καθήκον της νικώντας με 2-0 εκτός έδρας την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό αφού το Αιγάλεω κέρδισε το Χολαργό και πήρε το εισιτήριο για το μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική.

Εκπληκτικό δεύτερο γύρο έκαναν τα Σούρμενα που τελικά τερμάτισαν στην τρίτη θέση του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Μια νίκη και μια ήττα για τις ομάδες της Αργυρούπολης, στη Β' ΕΠΣΑ.

Μπάσκετ ΕΣΚΑΝΑ: Άνοδος για την ΑΕΣ Ελληνικού - Υποβιβασμός για τον ΑΣ Ηλεκτρούπολης

Αντίστροφη πορεία για Ελληνικό και Ηλεκτρούπολη. Η ομάδα της Αργυρούπολης θα αγωνίζεται στη Δ' ΕΣΚΑΝΑ καθώς υποβιβάστηκε, ενώ η ομάδα του Ελληνικού
προβιβάστηκε στη Β' ΕΣΚΑΝΑ. Παρέμεινε στην Γ' κατηγορία ο Ερμής Αργυρούπολης.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ. 73-64 (30-34)

ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ (Μαυρογιάννης): Παπαϊωάννου 13, Στεφάνου 10(2), Παρμαξίδης 26(1), Μποουκουβάλας, Λιβάνιος, Λαγός, Κοσκινάς 8(2), Λάσκος 9(1), Νερούτσος 3, Μαρούγκας 4, Ρομάι
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ. (Φράγκος): Πελιβανίδης, Φύτρος 4, Μανωλιάδης 8(2), Παππάς 26(3), Λιάκος 3, Κανινής 1, Σιούτης 10(1), Βλάχος Γ., Μενιουδάκης, Βλάχος Ε. 2, Μακρυωνίτης 10

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΟΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 60-40 (30-21)

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ (Καρατζούνης): Ριζούλης Δημ. 2 (αποχώρησε από την ενεργό δράση μετά από 16 χρόνια), Χατζηγώγος 2, Κορνιώτης 3, Κοντογιάννης 2, Πετς 12, Καμακάρης 8, Σταθόπουλος 7, Μαυρομάτης, Παπαδημητρίου 17(3), Ρόζος 1, Λύρας 4
ΟΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Διολέτης,Μαρούγκας): Μπακογιάννης, Τηγάνης 6(2), Ντάφας, Πατάλας 2, Χρήστου 3, Δούκας 6, Παπανικολάου, Δασκαλάκης 2, Αρβανίτης 15(1), Κουρίλας 4(1), Λιώρης 2.

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. - ΑΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 74-71 (34-25)  
ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. (Τάσος): Ελενίτσας, Μπάκας, Ρούσης 4, Καμπούρης 23(4), Αλεξανδρόπουλος 9(2), Θεοδώρου 9(1), Φλέγκας 24, Κασβής, Αρμάος, Κακαράτζας 5(1), Φιλίππου, Παπανικολάου
ΑΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (Νικολαίδης, Ιτζελέρ): Καρασούλος 3, Μαγγωνάκης 19(2), Κουτσαύτης 7(2), Ευστρατίου 8, Λεβαδείτης 5, Αγγελάκης 2, Παππάς 2, Ρούμελης 21, Δεσπότης, Ζαραϊδώνης 6(1)


Πηγή: www.sinergasia.gr

Αυτή η κυβέρνηση έχει κερδίσει το σεβασμό μου

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως εγώ κάθε μέρα που περνά γουστάρω όλο και περισσότερο αυτήν την κυβέρνηση.

Την γουστάρω γιατί μου αποδεικνύει καθημερινά ότι έχει την πρόθεση να κάνει ό,τι περνά απ' το χέρι της για να αντιστρέψει την άθλια κατασταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.


Βέβαια εκ του αποτελέσματος κρίνονται συνήθως τα πράγματα και το αποτέλεσμα ακόμη δεν το ξέρουμε (αν και δυστυχώς μπορούμε να το μαντέψουμε πάνω-κάτω).


Αλλά για να κρίνουμε σωστά κάποια πράξη την κρίνουμε με βάση 1) το αποτέλεσμά της, 2) τις υφιστάμενες συνθήκες, 3) τον αγώνα που έδωσε και με ποιο προσανατολισμό και 4) τις επιλογές που δεν προκρίθηκαν τελικώς.

Βούλα: η πρώτη κινητοποίηση για την Υδρούσα

Με την πρώτη τους κινητοποίηση οι κάτοικοι και οι φορείς του Δήμου Βάρης- Βούλας-Βουλιαγμένης έδειξαν ότι είναι  αποφασισμένοι  να μην επιτρέψουν την τουριστικοποίηση  και εμπορευματοποίηση
της Υδρούσας -ένα πανέμορφο νησάκι με πλούσια ιστορία και φύση.
Την κινητοποίηση συνδιοργάνωσαν η Εναλλακτική Δράση, οι Εξωραϊστικοί Σύλλογοι της Βούλας, “Ευρυάλη”, “Πηγαδάκια”, “Πολιτεία”  και ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Βούλας. 
Η μετάβαση στο νησί με σκάφη, όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί, τελικά δεν κατέστη δυνατή και πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στους συγκεντρωμένους.

Ραντεβού στα βενζινάδικα !...


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα ΝΕΑ

Το Ελληνικό πέτυχε το νταμπλ στην Α1 Γυναικών για δεύτερη σερί σεζόν

Το Ελληνικό υπερασπίστηκε το «στέμμα» του, κατακτώντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον τίτλο στην Α1 μπάσκετ των Γυναικών.

Οι «κυανόλευκες» νίκησαν 62-61 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Αργυρούπολης, στον τρίτο και τελευταίο τελικό των play-offs, κάνοντας το 3-2 στη σειρά, ενώ πανηγύρισε το νταμπλ για δεύτερη σερί σεζόν.

Δεκάλεπτα: 10-13, 31-30, 46-42, 62-61.

Ελληνικό (Καπογιάννη): Γκοτζή, Σταμάτη 4, Καλογήρου 2, Κοσμά 2, Παπαμιχαήλ 3, Μπαλτά 15 (5), Νικολαΐδου 2, Χαλιβέρα 12, Τζόνσον 22, Μπόνη, Β. Φουράκη, Στ. Φουράκη.
Παναθηναϊκός (Πρέκας): Καλέντζου 9 (1), Δανούση, Αυτζή 5, Κόνιαλη, Όλιβερ 17, Σλούκα 11 (2), Έιβερι 4, Γλυνιαδάκη, Κυριακοπούλου 15 (1).

Πηγή: www.sinergasia.gr

Ούτε Πόντο πίσω, Κύριε Κοντονή!

Μπορεί να φαντάζει προκλητική, ίσως και ανίερη, ακόμα και η απλή νύξη, εν μέσω Άγριων Διαπραγματεύσεων με τους Εμπόρους των Εθνών, στα πράγματα του ποδοσφαίρου.

Και όμως Αγαπητοί φίλοι, είναι εντυπωσιακές οι Ομοιότητες των δύο Βρώμικων κόσμων και των τεκταινόμενων στους κόλπους τους!


Συμμορίες Νεοφιλελεύθερων - Νεοταξιτών - Τοκογλύφων διαφεντεύουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και συνεργαζόμενοι στενά με Ντόπιους - Πρόθυμους Αεριτζήδες και Υποκοσμίτες, πατούν ασφυκτικά τον λαιμό της Ελλάδας, μέχρι τελευταίου σπασμού.

Ιδιωτική πρωτοβουλία ή ιδιωτική δολιοφθορά ;

Αν αυτός είναι ο εκπρόσωπος της ΝΔ... σκέψου τι κουμάσια είναι οι άλλοι !!!

Θαυμάστε :

Το δημόσιο πλήρωσε 15 εκ. ευρώ για τον πιο σύγχρονο μαγνητικό τομογράφο στο Νοσοκομείο Αγρινίου, η ΝΔ φρόντισε να μην διοριστεί ποτέ χειριστής ακτινολόγος και ο εξοπλισμός να παραμείνει σφραγισμένος στα κουτιά.


Γιατί; Μα για να θησαυρίζει ο μοναδικός Μ. Τομογράφος στο Αγρίνιο που ανήκει στους αδελφούς Κώστα και Βελισσάριο Καραγκούνη!!!


Η ξετσίπωτη απάντησή του: "Ελπίζω να μην είναι κατακριτέα η ιδιωτική πρωτοβουλία στη χώρα".


Αυτό δεν λέγεται ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά ιδιωτική δολιοφθορά και είναι αρμοδιότητα του εισαγγελέα.

Ναι, ναι!... είναι αυτός που ούρλιαζε για τον Κατρούγκαλο και του κουνούσε το δάχτυλο !


Πηγή: ionath.blogspot.gr

Είναι τραγικό να πνίγονται πρόσφυγες μεσοπέλαγα !...


Ο Τάσος Αναστασίου στην Αυγή 25.04.2015