Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Αργυρούπολη: Αντι-εμπορευματικό Καφενείο & Μπαρ στο Υπόστεγο, κάθε Τρίτη από τις 8.00μμ


Εύκολα η Καλλιθέα καθάρισε 2-0 τα Χανιά


Τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Α.Ο. Χανιά πέτυχε η Καλλιθέα, η οποία ανέβηκε στη δέκατη θέση του πρωταθλήματος.

Τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος όπου
με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Μπέλη, η αθηναϊκή ομάδα δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους για κάτι καλύτερο. Τα γκολ του επιθετικού της Καλλιθέας σημειώθηκαν στο 9ο και στο 36ο λεπτό.

Συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ Ελληνικού, το Σαββάτο 14 Νοεμβρίου στις 9.00μμ


Ισοπαλίες εντός έδρας και ο Άρης Βούλας και η Βουλιαγμένη, στην 6η Αγωνιστική των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Δεν τα κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0 Άρης Βούλας και Θύελλα Ραφήνας με τους γηπεδούχους να είναι άστοχοι στην τελική προσπάθεια και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν σταθερή βελτίωση από αγώνα σε αγώνα.

Στο 40' ο Χαρακτίδης εκτέλεσε όμορφα το φάουλ με τον Βαζέχα
 να χάνει με κεφαλιά την ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στο 60' ο Μουτζακάς έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει.

Αποτελέσματα 5ης & 6ης Αγωνιστικής για τις ομάδες Μοσχάτου & Καλλιθέας στην Ε.Π.Σ. Πειραιά

Χωρίς αγώνα πήρε τους τρεις βαθμούς ο Ίκαρος Καλλιθέας, καθώς ο Αίας Σαλαμίνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου, ενώ ο ΑΟΚ
Φαλήρου ηττήθηκε με 1-0 από τον Αμπελακιακό.

Ήττες και για τις δυο ομάδες του Μοσχάτου στον 2ο Όμιλο, η ΑΕ Μοσχάτου 1-0 από την Προοδευτική και η Θύελλα με 2-0 από τον Άρη Αμφιάλης.

Στη Β' Κατηγορία η Αναγέννηση Μοσχάτου νίκησε 3-0 τον ΑΟ Πειραιά και ο Παντζιτζιφιακός 2-0 την ΑΕ Νεάπολης.

Β' Κατηγορία ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα της 6ης Αγωνιστικής - Ρεπορτάζ για την Κοψαχείλα και την οχτάρα της Τερψιθέας

Στον 1ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας ο Άγιος Δημήτριος πέρασε με νίκη 1-0 από τον Κολωνό με γκολ του Μανιάτη στο 28' και βρίσκεται ένα βαθμό από την κορυφή.

Στο Π. Φάληρο η Κοψαχείλα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Ελπίδα Αγ. Αναργύρων - πιο κάτω αναλυτικά. Λευκή ισοπαλία και το Καλαμάκι με τα Ιλίσια 2004.

Ο ΑΟ Ν.Αργυρούπολης καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τον Αστέρα Εξαρχείων με δύο γκολ των Ισαράι (17') και Μαλιώρα (34').

Κυριάκος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι

Την υπερηφάνεια του για το επίθετο του δήλωσε σε ακόμα μια συνέντευξη τις τελευταίες μέρες, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας για την αρχηγία της Ν.Δ,
ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για το όνομά του δεν δήλωσε το ίδιο υπερήφανος. Μάλλον το Κωνσταντίνος θα του ταίριαζε περισσότερο.

Το επίθετο αποτελεί τη βασική ιδεολογική διαφορά μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη. Διότι, αντίθετα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν νοιώθει ιδιαίτερη υπερηφάνεια για το επίθετο του Κυριάκου.

2ος Όμιλος της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ, 7η αγωνιστική: Ήττες και για τις τρεις ομάδες της Ηλιούπολης

Δεν ήταν η καλύτερη Κυριακή για τις ομάδες της Ηλιούπολης που αγωνίζονται στον 2ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Συγκεκριμένα, η Ηλιούπολη και ο Φωστήρας ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από τον Βοτανικό και τον Άγιο Ιερόθεο αντίστοιχα, ενώ η Διάνα έχασε με 2-0 στην Ηλιούπολη από τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Α1 ΕΠΣΑ, 7η αγωνιστική: Νίκη Χαραυγιακού με Γ.Σ. Αργ/πολης, ισοπαλία για Σούρμενα, ήττα για Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Με νίκη 1-0 επί του Γ.Σ. Αργυρούπολης, ο Χαραυγιακός εκμεταλλεύτηκε την πρώτη απώλεια βαθμών του Αιγάλεω και πλέον απέχει 3 βαθμούς από την κορυφή.

Τα Σούρμενα πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στον Υμηττό από τον Θρίαμβο, ενώ η Θύελλα Αγ. Δημητρίου ηττήθηκε από την Αγία Παρασκευή με 0-1.

Πανιώνιος για play off! 0-2 εκτός έδρας τον Λεβαδειακό

Την περασμένη αγωνιστική ο Πανιώνιος γνώρισε ήττα-σοκ εντός έδρας από τη Βέροια καθώς δέχτηκε το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως κατάφερε να «ρεφάρει» άμεσα και πειστικά, καθώς στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και παρέμεινε στη ζώνη των πλέι οφ.

Ο Καραμάνος με δυνατή κοντινή κεφαλιά στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους άνοιξε το σκορ για τους «κυανέρυθρους» ενώ στο 57′ ο Μπουμάλ ήταν εκείνος που σφράγισε το τρίποντο με υπέροχο φαλτσαριστό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Γ' Εθνική, 4ος Όμιλος, 6η Αγωνιστική: Κορυφή έπιασε ο Φωστήρας, ισοπαλίες για Αστέρα Βάρης και Γλυφάδα

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να περάσει νικηφόρα με 1-0 ο Φωστήρας από τους Τράχωνες και να πιάσει στην πρώτη θέση τον Ιάλυσο που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 0-0 από τον ΟΦΗ.

Ισοπαλία 1-1 απέσπασε ο Αστέρας Βάρης από την Επισκοπή, ενώ ΑΟ Γλυφάδας και Ατρόμητος Πειραιά κόλλησαν στο 0-0.

Η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης της Χαράς Καφαντάρη για την προστασία του Υμηττού (video)

Συζητήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου η επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτή Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη σχετικά με την προστασία του Υμηττού.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το Π.Δ. 187/2011, με το οποίο θεσπίστηκε ένα αυστηρότερο καθεστώς προστασίας του Υμηττού αμφισβητήθηκε νομικά από πολλούς Δήμους και κατοίκους των εμπλεκόμενων περιοχών που προσέφυγαν ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, προβάλλοντας, μεταξύ άλλων, την έλλειψη εκπόνησης στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Ζήτησε δε να πληροφορηθεί, ποια άμεσα μέτρα θα πάρει το Υπουργείο για να προστατευθεί η περιοχή.

«Οι οικοπεδοφάγοι του Υμηττού δεν πρέπει να χαίρονται, γιατί ο Υμηττός δεν θα μείνει ούτε ένα δευτερόλεπτο ακάλυπτος», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση.