Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Το "Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι" γλεντάει στα γραφεία του το Σάββατο 18 Οκτωβρίου

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 από τις 8μμ μαζευόμαστε στα γραφεία μας (Παλαμηδίου 12-16) για να τα πούμε από κοντά με μπόλικο κρασί και άλλα ποτά, σπιτικό φαγητό και καλή μουσική.

Η νέα κατάσταση στο δήμο μας δημιουργεί νέα καθήκοντα και σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας.

Είσοδος δωρεάν…

Πηγή: anokatostokalamaki.wordpress.com

Η α-πολιτική τοποθέτηση της δημοτικής αρχής Αλίμου για τον ΕΝΦΙΑ

Θέμα συζήτησης για τον ΕΝΦΙΑ έφερε το ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι την Τετάρτη 8/10/2014, κατόπιν αιτήματος προς την Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Το θέμα, τελευταίο στην ημερήσια διάταξη, εισηγήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Κίνησής μας. Στη συνέχεια προτάθηκε κείμενο-απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, με το οποίο, επιχειρηματολογώντας, ζητείται η κατάργηση του άδικου και αντισυνταγματικού νόμου, δηλώνεται η συμπαράσταση προς συμπολίτες μας που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και που αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν ένδικα μέσα. Τέλος προτείνεται, στο πλαίσιο αυτής της αντίθεσής του, ο δήμος να δηλώνει ότι δεν θα δεχθεί να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ που τυχόν του επιβληθεί.


Ο κ. Κονδύλης, μιλώντας για το θέμα, είπε ότι θεωρεί άδικο τον νόμο, εντούτοις δεν είναι δυνατόν κάθε τόσο να έρχονται στο συμβούλιο θέματα που συνδέονται με την κεντρική πολιτική και που δεν αφορούν τον δήμο.

Έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής:

Στο σκαμνί όλοι οι χρυσαβγίτες βουλευτές (video)

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε όλο το σκεπτικό του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου με το οποίο παραπέμπονται για να δικαστούν όλα τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής
Αυγής.


Η κατηγορία που τους αποδίδεται είναι ότι αποτέλεσαν πρωτεργάτες μιας εγκληματικής οργάνωσης η οποία ευθύνεται για δολοφονίες, επιθέσεις, τραμπουκισμούς. Ο εισαγγελέας με τα στοιχεία που επικαλείται τεκμηριώνει γιατί η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση-κόμμα. Σύμφωνα με το σκεπτικό του απ’ την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του ναζιστικού μορφώματος προκύπτει ότι η Χ.Α είχα ένοπλο τμήμα, παραστρατιωτική δράση, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους, διέθετε οπλισμό. Η οργάνωση του Μιχαλολιάκου, σύμφωνα πάντα με τις απόψεις Ντογιάκου προσπαθούσε να επιβάλλει τις ναζιστικές απόψεις της με την βία.

Στην εισαγγελική πρόταση αναφέρεται ότι όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανήκαν στον «σκληρό πυρήνα» της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, η οποία λειτουργούσε «υπό τον μανδύα κόμματος», ενώ κάνει εκτενή αναφορά σε δέκα περιπτώσεις επιθέσεων, με πρωταγωνιστές μέλη της Χ.Α., μεταξύ των οποίων η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η επίθεση στο Πέραμα σε μέλη του ΠΑΜΕ, η επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες, η ανθρωποκτονία του Λουκμάν στα Πετράλωνα κ.ά.

«Στο σκαμνί» όλοι οι βουλευτές της Χ.A. - Ολόκληρη η πρόταση του εισαγγελέα Εφετών

Την παραπομπή στο εδώλιο του κατηγορούμενου σύσσωμης της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ζητεί ο Ισίδωρος Ντογιάκος με πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, καθώς ανήκαν στον σκληρό πυρήνα εγκληματικής οργάνωσης που λειτουργούσε υπό τον μανδύα κόμματος. 

Την πρότασή του ενώπιον του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου κατέθεσε σήμερα (Πέμπτη) ο εισαγγελέας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος. Από τους 85 κατηγορούμενους ο εισαγγελέας ζήτησε να παραπεμφθούν οι 70 και οι 15 να απαλλαγούν καθώς ενεπλάκησαν τυχαία στην υπόθεση. Ήδη στις φυλακές κρατούνται προσωρινά συνολικά 26 κατηγορούμενοι.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την πρόταση του εισαγγελέα Εφετών

Συγκεκριμένα, ζητάει την παραπομπή του Νίκου Μιχαλολιάκου και όλων των βουλευτών (και των ανεξάρτητων πλέον Χρ. Αλεξόπουλου και Στ. Μπούκουρα) για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής, με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης, προτείνει να παραπεμφθούν οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής και Ευστάθιος Μπούκουρας. Όσον αφορά τον Χρήστο Παππά, ο εισαγγελέας προτείνει το κακούργημα της σύστασης παράνομου αρχείου να μετατραπεί σε πλημμέλημα.

Πάγκαλος και... δυσωδία

«Πείνα και δυσωδία» αναμένει ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. - See more at: http://left.gr/news/pagkalos-kai-dysodia#sthash.ZYCbd6ag.dpuf

«Πείνα και δυσωδία» αναμένει ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm εκτίμησε ότι «μόλις ανακοινωθεί εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, θα διακοπεί η χρηματοδότηση από τους εταίρους και θα ακολουθήσει έξοδος κεφαλαίων και θα μπούμε στη λεγόμενη πολεμική οικονομία, δηλαδή απαγόρευση εξόδου κεφαλαίων, περιορισμοί σε εισαγωγές και εξαγωγές».

«Θα υπάρξει μεγάλη πείνα και δυσωδία, οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν θα παίρνουν το μισθό τους και όλοι αυτοί που χορεύουν και τραγουδούν τώρα και καμαρώνουν το γελαστό παιδί που πάει στον Πάπα και κουνιέται ή τη Δούρου, θα είναι τότε στο δρόμο και θα καίνε και θα σκοτώνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι: Το Κέντρο Πρόληψης και τα μάτια μας…

Το πρωί της Παρασκευής 26/9 οι εργαζόμενοι του Κέντρου Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ ειδοποιήθηκαν ότι -με εντολή δημάρχου- πρέπει να μετακομίσουν αμέσως από την Γερουλάνου 19 στις υπηρεσίες Κοινωνικής Αντίληψης του δήμου (Αριστοτέλους & Αυξεντίου).

Κρίνουμε ως απαράδεκτη, αυταρχική και επικίνδυνη την απόφαση του δημάρχου να μετακομίσει το Κέντρο Πρόληψης σε χώρο ακατάλληλο για τις υπηρεσίες που προσφέρονται.


Οι εργαζόμενοι στο Κέντρο επισημαίνουν ότι ο χώρος στέγασης και λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές, καθορισμένες από τον ΟΚΑΝΑ.

Οι προδιαγραφές αυτές θα ήταν σε γνώση του δημάρχου αν αυτός προηγουμένως είχε φροντίσει να καλέσει σε συνεργασία το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου.

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για το «κτήμα Γερουλάνου» στον Άλιμο

Με ερώτησή τους στη βουλή προς τον Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη (μέλος της δημοτικής μας κίνησης), Μαρία Κανελλοπούλου και Μάνια Παπαδημητρίου, αναφέρονται
στην καταστρατήγηση -από πλευράς ΜΑΚΡΟ- της δικαστικής απόφασης που επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου δύο φορές τον μήνα (1η και 3η Πέμπτη) καθώς και το διήμερο 20-21 Νοεμβρίου.

Ερωτούν, μεταξύ άλλων, αν ο υπουργός “θα εξασφαλίσει, ως οφείλει, την ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων των πολιτών στο ιστορικό μνημείο του βυζαντινού ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου, καθώς και την είσοδο των πολιτών, ώστε να μην αποκόπτονται από την γνώση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς;” 

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης των βουλευτίνων του ΣΥΡΙΖΑ είναι

Αγαπητοί τηλεθεατές, εδώ έκλασε η μαντάμ Αλαμουντίν

γράφει ο Αντώνης Αντωνάκος

Διαβάζω τα εορτολόγια ως ποιητικούς καταλόγους. Διαβάζω γυναικεία περιοδικά στα σαλονάκια των ιατρείων. Διαβάζω διαφημιστικά φυλλάδια στον καμπινέ. Τις ετικέτες της χλωρίνης και τα συστατικά των αποσμητικών. Διαβάζω χαρτάκια για μέντιουμ που αφήνει στους υαλοκαθαριστήρες η γενιά των μηδέν ευρώ. Μικρός δε, διάβασα μπόλικα "Προς Την Νίκην" τα οποία μας σέρβιρε εβδομαδιαίως ο αμβλύωψ ταχυδρόμος της γειτονιάς.

Διαβάζω ότι πέφτει στα χέρια μου. Από διαφημιστικά έντυπα κρεοπωλείων, φροντιστηρίων, οίκων για μασάζ και εκτόνωση, μέχρις ιατρικών κέντρων και συνεργείων. Δεν ξέρω αν αυτό το κειμενικό χάος μου πρόσφερε κάτι, αλλά ξέρω πως από πίσω βρίσκονται άνθρωποι που παραληρούν στήνοντας μιαν εύχρηστη ανάγνωση αυτού του κόσμου.

Αυτή η παρδαλή απεικόνιση της ανοησίας έχει έναν απαράμιλλο επικό χαρακτήρα. Απ’ το σοβαρότατο άρθρο για το μέγεθος της σερβιέτας μέχρι το νεόκοπο θαύμα της Αγίας Αθανασίας του Αιγάλεω κι απ’ τον αυτοθαυμασμό των ατσίδων καθηγητών ενός φροντιστηρίου μέχρι την αποθέωση της συσκευασμένης πρέτζας, μια παρδαλή ποιητική του κοινωνικού γίγνεσθαι αναδύεται.

Μήπως κίνηση του Ηλία Ψινάκη να ζητήσει πτώχευση του Δήμου Μαραθώνα δεν είναι τόσο αθώα ;

Ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα, Φώτης Δεληβοριάς μιλά στο Κόκκινο για την απόφαση του Ηλία Ψινάκη να κηρύξει σε πτώχευση το δήμο
Μαραθώνα.

Ακούστε τι είπε στην εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη εδώ.

«Ο Δήμος Μαραθώνα θα γίνει το πρώτο πείραμα επιβολής μιας τρόικας στους δήμους όπως έγινε η Ελλάδα στην Ευρώπη» δήλωσε στο Κόκκινο ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Φώτης Δεληβοριάς, σχολιάζοντας την απόφαση του Η. Ψινάκη να κηρύξει σε πτώχευση τον δήμο.

Τόνισε πως «η εξυγίανση του κ. Ψινάκη σημαίνει οτι οι δημότες θα πληρώσουν τη νύφη, θα αυξηθούν τα δημοτικά τέλη, θα απολυθούν υπάλληλοι και θα μειωθούν μισθοί» ενώ εξέφρασε το φόβο μήπως πίσω απο αυτή την εξέλιξη κρύβονται σχέδια για ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του δήμου, όπως τα απορρίμματα.


Πηγή: stokokkino.gr

Αλαζονεία και απολίτικη διαχειριστική λογική από τη δημοτική πλειοψηφία Μοσχάτου-Ταύρου


Ο δήμαρχος και η δημοτική πλειοψηφία Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου επιδεικνύουν αλαζονεία και απολίτικη διαχειριστική λογική με αποτέλεσμα την απραξία.

Στιγμές από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Οκτωβρίου:

1. Αλαζονεία: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν αφήνει κανένα να σταυρώσει λέξη, αν δεν του αρέσουν αυτά που λέει. Ο ίδιος έχει αναλάβει τον ρόλο λογοκριτή κρίνοντας αν αυτά που λένε οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης είναι εκτός ή εντός θέματος και συνεχώς διακόπτει. Ο ίδιος πάλι ενώ ελέγχει τους άλλους (κατά σύμπτωση μόνο της αντιπολίτευσης) για την τήρηση του χρόνου, τοποθετείται για κάθε σχεδόν θέμα (ως να έχει απόλυτο δικαίωμα) παραβιάζοντας σε κάθε τοποθέτησή του τον χρόνο ομιλίας (η θέση του προέδρου δεν του εξασφαλίζει περισσότερα δικαιώματα από τους άλλους συμβούλους)...

Όχι, όχι... Ευχαριστούμε !!!


Μοσχάτο: Ποίηση της Ελένης Πορτάλιου στο "Σπίτι της Μεσοποταμίας"

Το Σάββατο, 18 Οκτώβρη, στις 7.30μμ, η Ελένη Πορτάλιου, γνωστή αγωνίστρια της Αριστεράς και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, θα παρουσιάσει στο "Σπίτι" της Κίνησης Πολιτών Μοσχάτου "Μεσοποταμία" (Πλάτωνος 13, Μοσχάτο)
την πρόσφατη ποιητική της συλλογή.

Μεσοποταμία: Μια Κίνηση Πολιτών με σημαντικό κοινωνικό έργο


Έντεκα χρόνια παρουσίας με πλούσια κοινωνική και κινηματική δράση συμπληρώνει η Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου «Μεσοποταμία».

Το «Σπίτι της Μεσοποταμίας» (Πλάτωνος 13) αποτελεί από το 2007 έναν ξεχωριστό χώρο με μουσικά δρώμενα, προβολές ταινιών, εκδηλώσεις- συζητήσεις, μαθήματα ελληνικών και ξένων γλωσσών, χαριστικά- ανταλλακτικά παζάρια ρούχων και άλλες πολλές δραστηριότητες.

Η «Μεσοποταμία» δεν εκπροσωπεί κάποιον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ωστόσο είναι σαφές το αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό της στίγμα. Τα μέλη της έχουν δώσει χρόνιο αγώνα ενάντια στην τσιμεντοποίηση της παραλίας Μοσχάτου.

«Εκκωφαντική» σιγή από τα ΜΜΕ για τη μήνυση στη Χάγη!

Μια πολύ σημαντική υπόθεση, αυτή της μήνυσης που έχει καταθέσει Γερμανίδα ενάντια σε όσους εφαρμόζουν  εγκληματικούς νόμους/συμφωνίες
που έχουν  εξαθλιώσει  μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας,  πέρασε ουσιαστικά απαρατήρητη από τα ΜΜΕ και αφήνεται στην αφάνεια  ώστε να αποδυναμωθεί (διαβάστε για τη μήνυση εδώ http://www.mkiellinikou.org/blog/2014/10/01/icc/ ). 

Φυσικά αποτελεί δικαίωμα του κάθε μέσου  επικοινωνίας  η επιλογή των ειδήσεων και του είδους  της ενημέρωσης που θα κάνει και ίσως κάποιοι να αναρωτηθούν  γιατί  μας εκπλήσσει το γεγονός  της αποσιώπησης  μιας τέτοιας  πολύ σημαντικής είδησης.  Ένα είναι το σίγουρο, ότι  δεν εκπλησσόμαστε.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι εμείς  έχουμε βιώσει  πολλάκις τον αποκλεισμό στην ενημέρωση με διάφορους τρόπους. Είτε  σε ζωντανές συνδέσεις  όπου δεν μας έδιναν τον σχετικό χρόνο να ολοκληρώσουμε,  ενώ  άφηναν την εκάστοτε φωνή του Υπουργείου Υγείας  να μιλά με τις ώρες. Είτε με την ματαίωση της παρουσίας μας σε εκπομπές που μας είχαν ζητήσει να παρευρεθούμε, μετά από παρέμβαση του τάδε η του δείνα εκπροσώπου.  Είτε με «κατέβασμα του διακόπτη» σε ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή, όταν ακούστηκαν εκφράσεις σχετικά με θανάτους ανασφάλιστων πολιτών και γενοκτόνες πολιτικές  στο Εθνικό Σύστημα Υγείας,  «δάκτυλος»  ζήτησε να σταματήσει η εκπομπή. Παρά ταύτα εμείς είμαστε ανοικτοί  στην επικοινωνία με τον κόσμο, είτε μέσω Δελτίων Τύπου είτε με το να  συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε εκπομπή μας καλούν, προσπαθώντας να ακουστεί η άποψή μας  προκειμένου να διασφαλιστεί η έγκυρη και αμερόληπτη ενημέρωση των πολιτών, σε μια ατμόσφαιρα συστηματικής διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ στα χέρια των ιδιωτών περνά η δημόσια υγεία

Τέλος στη δημόσια υγεία όπως τη γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα. Πλέον όλο το ΕΣΥ περνά στα χέρια μιας ιδιωτικής εταιρίας. Το όνομα αυτής ΕΣΑΝ Α.Ε.

Συγκεκριμένα αυτή η εταιρία θα διαχειρίζεται τα χρήματα του ΕΣΥ καθώς και την κοστολόγηση για την αξιολόγηση όλων των δομών Υγείας.

Ενας από τους βασικότερους στόχους του νέου νόμου, που πέρασε στο 3ο θερινό τμήμα της Βουλής στις 10 Σεπτεμβρίου, παρέδωσε σε μια ιδιωτική εταιρία τα χρήματα του ΕΣΥ. Στη δεύτερη σελίδα της αιτιολογικής έκθεσης που συνοδεύει τους νόμου, αναφέρει: “Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται και η μελλοντική επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού, καθώς η ΕΣΑΝ Α.Ε. δύναται να μετεξελιχθεί με γοργούς ρυθμούς σε μια απολύτως βιώσιμη και οικονομικώς αυτάρκη ανώνυμη εταιρία".

Καταγγελία του Συλλόγου Γονέων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης


Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αλίμου την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αλιμου διοργανώνει συζήτηση με θέμα: "Η Ελλάδα μετά τα μνημόνια στην Ευρώπη, στον Κόσμο" με ομιλήτρια τη Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτή Β´ Αθήνας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί
στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου (Ιωνίας 96 - Άνω Καλαμάκι) την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στις 7.30μμ.

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Μπαράζ επιθέσεων κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την "Θεσσαλονίκη" (video)

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλάει στο "πρωινό του Αντένα" και στο Γιώργο Παπαδάκη για το νοσηρό πολιτικό κλίμα των τελευταίων ημερών και το μπαράζ επιθέσεων που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη ΔΕΘ.

Δείτε το video από την ΑΥΓΗ:

Κάθε Πέμπτη στο Siempre... CoktailMoments

Every Thursday @Siempre!

Στο "Siempre-Kathodon" (Μαρίνου Γερουλάνου & Μακεδονίας - Αργυρούπολη) μπορείτε
να δοκιμάσετε τα πιο απολαυστικά Cocktails κάθε Πέμπτη με 5€.

Ο Γιώργος Σταθάκης στο ΔΝΤ: Κούρεμα του χρέους 50% (video)

Τί είδε (και τί είπε) ο Γιώργος Σταθάκης στη «φωλιά» του ΔΝΤ. Ποιούς συνάντησε. Ποιά μηνύματα στέλνουν ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το video από την ΑΥΓΗ:



 

...Σώος και αβλαβής εξήλθε από την «κοιλιά του κήτους», το συνέδριο ΔΝΤ και Παγκόσμιας Τράπεζας δηλαδή, ο εκ των οικονομολόγων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.

Ο Γ. Σταθάκης τόνισε ότι κατά την επικείμενη επαναδιαπραγμά-τευση των δανειακών συμβάσεων από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα τεθεί εκ των πραγμάτων το ζήτημα της απομείωσης του δημόσιου χρέους της χώρας τουλάχιστον κατά 50% .

Στις σημαντικές επαφές που είχε εκεί, άλλους τους έπεισε για το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του και άλλους όχι, εικόνα μάλλον που αποτυπώνει τη διεθνή κατάσταση, ότι δεν είναι όλοι πια υπέρ της συνέχισης της λιτότητας. Ενώ την ίδια στιγμή, έφερε και εκείνος «κάτι» στις αποσκευές του: την αίσθηση ότι οι διεθνείς οικονομικοί κύκλοι θεωρούν βέβαιη την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών από τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα λάθη στο μακιγιάζ που σε γερνάνε

Χρησιμοποιούμε διάφορα προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ για να φαινόμαστε νεότερες, πιο καυτές και σέξι. Aλλά αποδεικνύεται ότι αν δεν τα
χρησιμοποιούμε σωστά, αυτά τα προϊόντα μπορεί να έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, κάνοντάς μας να δείχνουμε μεγαλύτερες.

Πολλές φορές, στην προσπάθειά μας να καλύψουμε κάποιο λάθος που κάναμε πάνω στη βιασύνη μας ή προσπαθώντας να εξαφανίσουμε κάποιες πιθανές ατέλειες της επιδερμίδας μας, χρησιμοποιούμε με λάθος τρόπο κάποια προϊόντα μακιγιάζ, με συνέπεια το  τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο να μην μας κολακεύει, αλλά και να μας επιβαρύνει.

Όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και στο μακιγιάζ χρειάζεται μέτρο και ισορροπία, που μόλις τα βρείτε θα καταλάβετε ότι η ομορφιά σας δεν κρύβεται πίσω από την αλόγιστη χρήση καλλυντικών, αλλά απλά αναδεικνύεται με έξυπνες κινήσεις.

Ειδοποίηση πληρωμής ΕΝΦΙΑ 6,5 χρόνια μετά θάνατον

Η δημοσιογράφος Τζούλια Λιακοπούλου και το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο φέρνουν στο φως της δημοσιότητας περίπτωση ειδοποίησης πληρωμής ΕΝΦΙΑ που απεστάλη από τη ΔΟΥ Καλλιθέας σε συμπολίτη μας 6,5 χρόνια μετά το θάνατό του.
 
Με αφορμή αυτό το περιστατικό, η δημοσιογράφος Τζούλια Λιακοπούλου, συζητά μαζί με τους εκπροσώπους του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, Ηλία Παπαδόπουλο, οικονομολόγο και Λεωνίδα Παπαδόπουλο, ιατρό, για την ανάγκη κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στον ΕΝΦΙΑ και στο σύνολο των βάρβαρων και ανθρωποκτόνων κυβερνητικών πολιτικών.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: