Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Στο 1ο Συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει την Πέμπτη στις 8.00μμ ο Αλέξης Τσίπρας

Χαιρετισμό στο 1ο Συνέδριο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα απευθύνει την Πέμπτη στις 8.00 το βράδυ, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει το 1ο της Συνέδριο, στις 6-9 Απρίλη στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι», Ιερά Οδός 15 & Νάξου στο Αιγάλεω.

Διαψεύδουν την ΠΟΕΔΗΝ γιατροί και διοίκηση του νοσοκομείου Ζακύνθου για την αιτία μεταφοράς νεογέννητου

Σε διάψευση των καταγγελιών της ΠΟΕΔΗΝ, ότι «κινδύνεψε η ζωή εγκύου γυναίκας και νεογνού» στο νοσοκομείο Ζακύνθου, προέβη η διοικήτρια του νοσοκομείου, Δέσποινα Τσαρίδου και οι συντονιστές διευθυντές των παιδιατρικών κλινικών του ίδιου νοσοκομείου και του «Καραμανδάνειου» νοσοκομείου της Πάτρας, στο οποίο διακομίστηκε το εν λόγω νεογνό.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) είχε επανέλθει στο θέμα των χειρουργείων του νοσοκομείου Ζακύνθου, με αφορμή καισαρική τομή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Μαίευσης, η οποία -σύμφωνα με την Ομοσπονδία- «βρέθηκε γεμάτη νοσοκομειακά μικρόβια που ευθύνονται για σοβαρές νοσοκομειακές λοιμώξεις».

Πάνος Σκουρλέτης στην Ηλιούπολη: Δεν θα βολευτούμε ποτέ σε μια μίζερη διαχείριση των μνημονίων

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα «Οι νέες
προκλήσεις, για την ανάπτυξη, την αλληλεγγύη και τη Δημοκρατία».

Ο κ. Σκουρλέτης επιτέθηκε στη ΝΔ αλλά και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, τον οποίο και χαρακτήρισε «χορηγό επικοινωνίας» αν και στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στο σταθμό του Φαλήρου με χαλαρότητα και με χιουμοριστική διάθεση, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως κέρδισε αρκετό χρόνο δημοσιότητας απόψε.

Με εντολή Κωνσταντάτου ολοκληρώνεται η αποκατάσταση του παρτεριού στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Για την ιστορία του παρτεριού μπροστά από μπιφτεκάδικο στην Ιασωνίδου & Αργοναυτών στο Ελληνικό τα έχουμε πει κατ' επανάληψη.

Έχουμε μιλήσει και για το ξερίζωμα του δένδρου που, κατά τον αντιδήμαρχο, προκαλεί άγχος, και για την καταστροφή τού μεγάλου παρτεριού, και για την απόπειρα του μαγαζάτορα να μετατρέψει το χώρο σε πεζοδρόμιο προκειμένου να τον οικειοποιηθεί.

Να κόβουμε και το χέρι σε όποιον οδηγεί και μιλά στο κινητό για να δούμε πόσοι θα μείνουν με δύο...

Υπάρχει ακόμα πιο αποτελεσματικός τρόπος να μην ξαναεγκληματήσει κανείς από το να τον ρίξουμε σε ένα μπουντρούμι και να πετάξουμε τα κλειδιά: να τον ψήσουμε στην ηλεκτρική καρέκλα ή
-για τους πιο μερακλήδες- να του πάρουμε το κεφαλάκι στη γκιλοτίνα.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι δεν πρόκειται να ξαναβλάψει την κοινωνία και στέλνουμε ταυτοχρόνως ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία πως αυτή θα είναι η κατάληξη όσων παραβιάζουν το νόμο...

Τέσσερις σφαίρες για 26χρονο στο Παλαιό Φάληρο

Ένα νέο παιδί 26 χρονών πυροβόλησαν με τέσσερις σφαίρες πριν από δυο ώρες στο Παλαιό Φάληρο στη διασταύρωση Ναυσικάς και Τυρταίου.

Όπως μας μετέφεραν φίλοι που μένουν στη γειτονιά,"
πέρασε μια μηχανή, ακούσαμε τέσσερις πυροβολισμούς και βγήκαμε έξω από το σπίτι, όπου διαπιστώσαμε ότι το θύμα έβγαινε από ένα γειτονικό σπίτι προκειμένου να πάει στο δικό του σε κοντινή απόσταση".