Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Άγιος Δημήτριος: Ανοιχτή για το κοινό η Δημοτική Ιματιοθήκη την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, ώρες 2.00-5.00μμ

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, όπως κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα, η Δημοτική Ιματιοθήκη ανοίγει τις πόρτες της από ώρα 14:00 έως 17:00, επί της οδού
Μακρυγιάννη 98 στον Άγιο Δημήτριο.

Εκεί παρέχεται στους πολίτες η δυνατότητα να ανταλλάξουν ή να προσφέρουν ρούχα, υποδήματα, αξεσουάρ και παιδικά παιχνίδια.

Άγιος Δημήτριος - Νέα Σμύρνη: Έως 21/9 οι δηλώσεις συμμετοχής στα σεμινάρια για Γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας



Λάζαρος Λασκαρίδης: «Τρεις μήνες χωρίς τρόφιμα οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καλλιθέας»

Εδώ και τρεις μήνες οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καλλιθέας δεν έχουν προμηθευτεί τα τρόφιμα που τους αναλογούν.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
«ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η ταινία «Υπάρχουν ακόμα Γελαστοί Τσιγγάνοι» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 9.00μμ

Η γαλλική - ρουμανική δραματική ταινία «Υπάρχουν ακόμα Γελαστοί Τσιγγάνοι - Gadjo Dilo» του Τόνι Γκατλίφ, θα προβληθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 9.00μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Προσοχή: Από τις 7 Σεπτεμβρίου η έναρξη των προβολών θα γίνεται στις 9.00μμ.

Δίχως ίχνος ντροπής, ο Γεωργιάδης ζητάει διαγραφή των χρεών της ΝΔ και μιλά για λαϊκισμό (video)

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να απαντήσει μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου -σε πρώτο βαθμό- που αφορά χρέη ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ προς την Τράπεζα Πειραιώς.

Σε συνέντευξή του επανέλαβε την προκλητική θέση για τη διαγραφή των χρεών της ΝΔ, επικαλούμενος μάλιστα το νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, πρόταση που είχε διατυπώσει για πρώτη φορά το 2015, προκαλώντας την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να δώσει εξηγήσεις τόσο για τα χρέη της ΝΔ, όσο και για το αν υιοθετεί τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη».