Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ποιός;;;



Διαλύονται επιτέλους τα βασανιστικά ερωτήματα, για το ποιος έστειλε προχθές για έλεγχο στο KidsFestival του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης έξι αδίστακτους ελεγκτές του ΙΚΑ και μάλιστα συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών, προκαλώντας τις εύλογες αντιδράσεις,

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για τη Νέα Σμύρνη» στο 7ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης (video)

της Εριέλλας Χρυσού
 
Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε από το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για τη Νέα Σμύρνη» σε συνεργασία με το Ιάσιο 
Θεραπευτήριο και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Οι εξετάσεις συμπεριλάμβαναν καρδιογράφημα, έλεγχο πίεσης, ζαχάρου και κορεσμού οξυγόνου, ενώ πολλοί ήταν οι γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Ηλιούπολη: Κινηματογραφικό εργαστήριο για εφήβους 12-16 ετών, από 2 έως 5 Ιανουαρίου

Το Κέντρο Εκπαιδευτικό Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας "Καρπός" διοργανώνει 4μερο εργαστήριο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, με θέμα τη δημιουργία μίας μικρού μήκους ταινίας!

Στον πρωτοποριακό χώρο του ΜediaLab, όσοι συμμετάσχουν στο εργαστήριο, θα πειραματιστούν με μικρόφωνα και βιντεοκάμερες, θα μάθουν τις βασικές αρχές σεναρίου, λήψης, ήχου και μοντάζ. Θα δούν πώς από μία ιδέα δημιουργείται ένα storyboard, πώς ερμηνεύεται ένας ρόλος και πώς τελικά γίνεται ένα πραγματικό γύρισμα.

ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 1.666 μόνιμους στα νοσοκομεία, ΠΕΔΥ & Κέντρα Υγείας


 Στην ομιλία μου στη βουλή για τον προϋπολογισμό είχα πει, ότι εκτός από τους 4000 μέσω οΟΑΕΔ, εκτός από τους 100 του ΕΚΑΒ, θα κάνανε μέσα στο Δεκέμβριο και αυτή
την προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό νοσοκομείων - Π.Ε.Δ.Υ. - Κ.Υ... Το κάναμε!

Άδωνι, ΠΟΕΔΗΝ (και κάποιοι πολύ αριστεροί), μουρμού κι αχνιά τώρα...

Ευχόμαστε το 2017 να είναι αυξημένες οι δόσεις γέλιου, ώστε να εξακολουθήσουμε να μην πλήττουμε

από την Τσούχτρα του Ελεύθερου Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης *

* Το 2014 απελευθερώθηκε από τη Δυναστεία Κορτζίδη.
Το 2016 αποκρούσθηκαν οι δυνάστες ελεγκτές του ΙΚΑ,
που εισέβαλαν σε παιδική εκδήλωση και έκαναν παιδομάζωμα.
Το 2017 ευελπιστούμε ότι θα απελευθερωθεί οριστικά
από το ανάλγητο κράτος.

Το δεύτερο βιτριόλι στην Κούνεβα @ Δυο κουβέντες από τον Παναγιώτη Πάντο για το θέμα Κούνεβα



Δυο κουβέντες για το θέμα Κούνεβα και συγγνώμη για την απολυτότητα, αλλά την εννοώ:

Όποιος δημοσιογράφος ή πολιτικός διαβάζοντας το πόθεν έσχες της Κ. Κουνεβα σχολίασε ευθέως ή με υπονοούμενα τις καταθέσεις της, δεν είναι σκατόψυχος. Συντάσσεται με σαφήνεια με τους καταδικασμένους επίδοξους δολοφόνους της (και ποιος ξέρει πόσων άλλων ακόμη). Το αν τα παίρνει ευθέως από αυτούς ή αν είναι απλώς κοινωνικοπαθολογική περίπτωση με αφήνει αδιάφορο.

Δήμαρχος εν Καμίνω

της Ηλέκτρας Βισκαδουράκη 

Μύλος στον δήμο Αθηναίων μετά το χριστουγεννιάτικο φιάσκο με τη ρόδα, η οποία αποσυναρμολογήθηκε, αφού η Επιτροπή Θεαμάτων είχε δώσει 
από την περασμένη Παρασκευή αρνητική γνωμοδότηση για λόγους ασφάλειας.

Η ναυτιλιακή εταιρεία που είχε αναλάβει να προσκομίσει τις απαιτούμενες συμπληρωματικές μελέτες εγκατάστασης ζητούσε μέχρι και χθες πίστωση χρόνου έως την 3η Ιανουαρίου προκειμένου να τις καταθέσει προς έγκριση στον φορέα πιστοποίησης εγκαταστάσεων.