Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Η φάμπρικα της ψευτιάς


Η φάμπρικα είναι μαεστρικά στημένη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Την αρχή κάνει μια βαλτή φυλλάδα ή σάϊτ, μαγειρεύοντας, μοντάροντας και ξαμολώντας ένα ανύπαρκτο ή πειραγμένο
γεγονός με μοναδικό σκοπό να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα μιας κυβέρνησης που ήρθε πρώτη φορά στα πράγματα.

Ακολουθεί ένα τσουνάμι αναπαραγωγής της «είδησης» στην τηλεόραση, ραδιόφωνο και ίντερνετ με οργισμένες και σκωπτικές αναλύσεις και σχόλια.

Τέλος έρχεται φουριόζα η αχτύπητη και αχώριστη τετράδα (Κυριάκος, Φώφη, Σταύρος και Λεβέντης) με ένα επικοινωνιακό μπαράζ στην τηλεόραση, Βουλή κλπ.

Ηλιούπολη: 6ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικής Δημιουργίας, 8, 9, 10, 11 Ιουλίου - Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι 30 Ιουνίου


Ο στόχος είναι να κερδίσουμε, όχι να χάσουμε


Η χώρα, η πατρίδα μας έχει λίγους μεγάλους δημόσιους χώρους.
Δεν έχει ανάγκη από ξενοδοχεία, μεγάλα πολυκαταστήματα, ουρανοξύστες και καζίνο...

Η Αθήνα, η Αττική δεν έχει ανάγκη από μια νέα πόλη μέσα στην πόλη! Ένα γκέτο, γεμάτο κάμερες και σεκιουριτάδες... Μαρίνες και παραλιακά νυχτομάγαζα...

Δεν χόρτασαν όλα αυτά τον λαό μας. Ίσα-ίσα τον εξάντλησαν, τσάκισαν τα δικαιώματά του...

Τα ίδια μας έλεγαν (μην το ξεχνάμε) πρόσφατα... Ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας, μεταολυμπιακές χρήσεις προκειμένου να γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες... Και με τέτοιες μεγάλες ιδέες γίναμε αποικία χρέους.

Τέλος οι εργολάβοι καθαριότητας στα νοσοκομεία - 110 προσλήψεις με σύμβαση στο «Αττικόν»

του Παναγιώτη Αντωνογιαννάκη

Πενθήμερη και οκτάωρη εργασία προβλέπουν οι ατομικές συμβάσεις για την καθαριότητα στο Π.Γ.Ν. «Αττικόν». Αναρτήθηκε στη διαύγεια η πρόσκληση
ενδιαφέροντος για την κάλυψη 110 θέσεων.

Η υποβολή των αιτήσεων, για σύναψη ατομικών συμβάσεων μίσθωσης έργου για την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» ξεκινά στις 13/6/2016 και ολοκληρώνεται στις 22/6/2016.

Στόχος, σύμφωνα με το μέλος της διοίκησης του ΔΣ του Αττικόν Θ. Σπηλιόπουλο, η όλη διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί πριν από τις 15 Ιουλίου.

Νίκος Μπελαβίλας: Προσπάθησα να σώσω ό,τι μπορούσα στο Ελληνικό (ηχητικό)

Τίποτα δεν είναι οριστικό, υπάρχουν σοβαρές νομικές εκκρεμμότητες, χρειάζεται ευρύτατος διάλογος με την κοινωνία και κακώς δεν έγινε ως τώρα.
Η σημερινή μας συζήτηση με τον Νίκο Μπελαβίλα. Δύσκολη, ειλικρινής και πολύ ενδιαφέρουσα.



"Ελληνικό, Ώρα Μηδέν": Εκδήλωση της Δημοτικής Συνεργασίας στην Πλατεία Σουρμένων, την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 8.00μμ
Ο καθηγητής του ΕΜΠ και εκ των βασικών εκπονητών της μελέτης για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, Νίκος Μπελαβίλας, μιλά "στο κόκκινο" και εξηγεί γιατί άλλαξε θέση, επισημαίνει τις σημαντικές βελτιώσεις αλλά και τις εκκρεμότητες της συμφωνίας με τους ιδιώτες επενδυτές.

Αποκλειστικό: Δίδακτρα στα πανεπιστήμια θα πληρώνουν όσοι ψήφισαν Ναι

του Πέτρου Κατσάκου

Την περασμένη εβδομάδα είπαμε να τους πάρουμε στην πλάκα και στο καλαμπούρι μπας και λειτουργήσει σαν αντίδοτο στη βλακώδη προπαγάνδα που μας στομώνουν από το πρωί έως
το βράδυ.

Δεν έπιασε δυστυχώς το αστείο με τον δακρυσμένο «Μικρό Πρίγκηπα». Αποτύχαμε παταγωδώς. Απέτυχαν και όλοι όσοι προσπάθησαν να δουν τη χιουμοριστική πλευρά του παραμυθιού με τη «μαϊμού» απαγόρευση.

Ακόμη πιο παταγώδης η αποτυχία για τη γνωστή στους χρήστες του Διαδικτύου σατιρική ιστοσελίδα «Το Κουλούρι», που, αντί να βγάλει λίγο γέλιο στους αναγνώστες της κατάφερε να ξεσηκώσει την οργή του αμίμητου Άδωνι Γεωργιάδη.

Η "ακομμάτιστη" προβιά της Ν.Δ. @ Σιγά μη βγάλετε και καμιά κήλη

Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να αποδειχθεί ότι πίσω από την αταξική κοινωνία που λανσάρισε πρόσφατα η Ν.Δ. και την ακομμάτιστη προβιά που προσπαθεί να επικοινωνήσει η ηγετική ομάδα της γαλάζιας παράταξης δεν υπήρχε τίποτε άλλο από την αγωνιώδη προσπάθειά της να καλύψει τα πολιτικά της αδιέξοδα.

Αποκομμένη από την κοινωνία λόγω της ακραιφνούς νεοφιλελεύθερης συνταγής που μονότονα εκπέμπει ο λόγος της, βυθισμένη στην εσωστρέφεια από τα λάθη στρατηγικής, όπως η αποχώρηση από τη Βουλή στη συζήτηση για την πλήρη απαγόρευση στους πολιτικούς να μετέχουν σε εταιρείες της αλλοδαπής, και δέσμια των συμφερόντων που την επέλεξαν, η ηγεσία της Ν.Δ. θεωρεί ότι χτυπώντας τις κατσαρόλες μπορεί να ξεγελάσει τους πολίτες.

Όλοι ξέρουν ποιους εκπροσωπεί η Ν.Δ. Όλοι καταλαβαίνουν τι θέλει να κρύψει.