Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Η ταινία «Samsara» στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 8.00μμ

Η ινδική ταινία του Nalin Pan «Samsara» (2001) θα προβληθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 8.00μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.

Σκηνοθεσία: Nalin Pan
Πρωταγωνιστούν:Shawn Ku, Christy Chung, Neelesha BaVora, Lhakpa Tsering, Tenzin Tashi

Έκκληση του πρ. Δημάρχου Αργυρούπολης Δημήτρη Ευσταθιάδη για παρουσία των πολιτών στις δίκες των κληρονόμων Νάστου

Θέλω να ενημερώσω τους κατοίκους μας ότι η ποινική δίκη των κληρονόμων Νάστου για κακουργήματα εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, που ξεκίνησε πριν από 2½ χρόνια (7/4/2014) στο τριμελές Εφετείο κακουργημάτων Αθήνας βρίσκεται προς το τέλος με τις αγορεύσεις των συνηγόρων Δημοσίου και των δήμων μας Αργυρούπολης και Ηλιούπολης.

Οι νομικοί σύμβουλοι των Δήμων και του Ελληνικού Δημοσίου κατέβαλλαν όλα αυτά τα χρόνια μεγάλη προσπάθεια στην υποστήριξη του κατηγορητηρίου, αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που σε μια τόσο μεγάλη υπόθεση, που αφορά στην περιουσιακή κατάσταση των Δήμων και των εγκαταστάσεων που έχουν κατασκευαστεί (Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί, Αθλητικές και Πολιτιστικές Εγκαταστάσεις, το Ωδείο, τα πάρκα κα) δεν έχουμε την παρουσία και υποστήριξη των κατοίκων.

Δωρεάν εξετάσεις καρδιάς και σακχάρου προσέφερε το Φιλανθρωπικό Σωματείο ''Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη''

γράφει η Δήμητρα Σέκη


Δωρεάν εξετάσεις καρδιάς, σακχάρου και πίεσης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, από το Ιάσιο Θεραπευτήριο - Γενική
Κλινική Καλλιθέας, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης.

Η πρωτοβουλία γι' αυτή την κοινωνική δράση ήταν του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Όλοι μαζί για τη Νέα Σμύρνη», με συντονιστή το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και τη δημοσιογραφική κάλυψη του διαδικτυακού media οργανισμού της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.

Στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης οι δάσκαλοι πρέπει να είναι σιωπηλοί

της Νάσης Πετριτσοπούλου *

Στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης ο δήμαρχος θέλει τους εκπαιδευτικούς πολιτικά σιωπηλούς και συγκεντρωμένους στο εκπαιδευτικό τους έργο.

Με τον όρο εκπαιδευτικό έργο εννοεί προφανώς τα διαγωνίσματα και τις διδασκαλίες τύπου: «Αν αφήσουμε να πέσουν από τον 3ο όροφο ταυτόχρονα ένα μήλο κι ένα μολύβι, ποιο θα φτάσει πρώτο στο έδαφος».

Bazaar για τα παιδιά των Γυναικείων Φυλακών Ελαιώνα Θήβας, το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Δεκεμβρίου, στο Θησείο

Το ιστολόγιό μας  «εδώ στο νότο» φέτος «υιοθετεί» επικοινωνιακά το Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει κάθε χρόνο το «ξεblogάρισμα», με σκοπό την ενίσχυση των παιδιών, 0 έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας.

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar -που διοργανώνεται για ένατη συνεχή
χρονιά- θα γίνει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134).

Ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει την ΠΟΕΔΗΝ, τα μικρόβια και τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις

σχολιάζει ο Παύλος Πολάκης


Το τέλος του Σαμαροβενιζελικού συνδικαλισμού του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ είναι ο πάτος και ο βούρκος του αυτοεξευτελισμού από τη μια, αλλά και της συνειδητής πλέον δυσφήμισης του δημοσίου συστήματος από αυτούς που θα έπρεπε να το υπερασπίζονται.

Υ.Γ.: Πού να ανακαλύψετε πυρηνικές βόμβες στα υπόγεια των νοσοκομείων (τις οποίες βέβαια θα έχει βάλει... ο ΣΥΡΙΖΑ)...