Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

κε Κωνσταντάτε, κάνετε κάποιο λάθος: 'Οπως και να χρίσετε τα σκουπίδια, δεν μπορούν να κάνουν την πόλη μας καθαρότερη!

Ακόμα και ο δήμαρχος κ. Κωνσταντάτος το είπε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο... Να προσέχουμε, λέει, τι φωτογραφίζουμε... γιατί "εκθέτουμε τους
εργαζόμενους"...
 
Ωραία η νέα γραμμή και με δράκο-φωτογράφο (παρότι δεν τη σκέφτηκε όταν ήταν στην αντιπολίτευση και τα καμάρια του ποστάρανε χλωρά κλαριά στο πεζοδρόμιο) αλλά...

 
Ούτε εργαζόμενους, ούτε κατοίκους αλλάξαμε στο Δήμο μας...

 
Δημοτική αρχή; ναι... αλλάξαμε!!!

Ακολουθεί ποστ στο facebook:


Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλά σκουπίδια πάρα πολλά.
Λες και το κάνουν επίτηδες και μαζεύονται.
Ο υπεύθυνος σκουπιδομαζευτής έμαθα πως έχει φτάσει στα όριά του.
Καλέ μου άνθρωπε πέρσι τέτοιο καιρό μέτραγες και φωτογράφιζες κάδους σακούλες συντριβάνια και τα έκανες μόστρα στο fb... το ξέχασες;
Τώρα στα επιστρέφει το φατσοβιβλίο και με τόκο! 
Καλέ μου μικρέ άνθρωπε εναγωνίως προσπαθείς να βγάλεις από πάνω σου όλα τα προφίλ που έκανες κατ'εντολή...
και δεν δίστασες να διαπομπεύσεις ανθρώπους με οικογένεια και παιδιά.
Και σένα θα στα επιστρέψει το fb με τόκο!
Ακόμα στην αρχή είμαστε!
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια σκούπα κι ένα φαράσι και να μαζέψεις σκουπίδια .
Τουλάχιστον θα προσφέρεις κάτι χρήσιμο.
Θα τα ξαναπούμε.

Ο καθένας, η καθεμιά μας... ένας σπόρος!!! Nathalie Cardone Comandante Che Guevara Hasta Siempre


Κάλεσμα για παράσταση στο Ελεγκτικό Συνέδριο για το Ελληνικό

Όπως είναι γνωστό, η διαδικασία ξεπουλήματος του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και της παραλίας του Αγίου Κοσμά βρίσκεται
σε κρίσιμη φάση.

Κατά τον προσυμβατικό έλεγχο από το Ζ' Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Σύμβασης για την πώληση του 100% των μετοχών της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. από το ΤΑΙΠΕΔ στην Lamda Development του Ομίλου Λάτση, προέκυψε σωρεία παραβιάσεων της ισχύουσας νομοθεσίας, με αποτέλεσμα το μπλοκάρισμα της υπογραφής της Σύμβασης.

Η «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό», θεωρώντας ότι η απόφαση του Ζ' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση και δεν πρέπει να ανατραπεί, όπως υποστηρίζουν το ΤΑΙΠΕΔ και ο Όμιλος Λάτση,  καλεί σε παράσταση την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 10.00πμ έξω από το Ελεγκτικό Συνέδριο, Τσόχα και Βουρνάζου 4, Μετρό Αμπελόκηποι.

Ακούστε τη συνέντευξη του Πάνου Τότσικα, μέλους της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο, στον ρ/σ "105.5 στο κόκκινο" στον Κώστα Αρβανίτη εδώ.

Πηγή: dsellar.blogspot.gr

Ρένα Δούρου κατά Λάτση για το Ελληνικό

Με δυο κινήσεις ματ, η Περιφέρεια Αττικής και το ΤΕΕ, βάζουν στον τοίχο κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ εν όψει της συνεδρίασης του ΣΤ’ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στις 10 Οκτωβρίου που θα κρίνει τη νομιμότητα της σύμβασης πώλησης του 100% των μετοχών της Ελληνικό ΑΕ στη Lamda Development μετά την αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του Ζ΄ Κλιμακίου που κατέθεσε το ΤΑΙΠΕΔ.

Η πρώτη κίνηση είναι ότι η Περιφέρεια αποφάσισε να συγκρουστεί μετωπικά κάνοντας παράσταση στο Ελεγκτικό Συνέδριο ως διάδικος, με στόχο να υποστηρίξει έναντι του ΤΑΙΠΕΔ την απόφαση του Ζ΄ Κλιμακίου το οποίο απέρριψε τη σύμβαση θέτοντας ζήτημα παράβασης των αρχών της διαφάνειας, της ίσης μεταχείρισης και του ανταγωνισμού έτσι όπως προσδιορίζονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η δεύτερη κίνηση δια χειρός ΤΕΕ, είναι η κατάθεση τις επόμενες ημέρες στο Ελεγκτικό Συνέδριο, στην κυβέρνηση αλλά και στους πολίτες, της μελέτης που εκπόνησε για την αξία της γης του πρώην αεροδρομίου, μελέτη που σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμά ότι η αξία είναι πολλαπλάσια των 900 εκατομμυρίων ευρώ της πώλησης και συγκεκριμένα ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ!
Οι δυο αυτές κινήσεις χαλάνε και πάλι τη σούπα για το ΤΑΙΠΕΔ που πίστευε ότι η συζήτηση στο ΣΤ ‘ τμήμα θα ήταν μια εύκολη υπόθεση με επιχειρήματα μόνον από τη μια πλευρά.