Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Εκτός από τις ανακοινώσεις, τις φωτογραφίσεις και τις πόζες... Συνέβησαν κι αυτά

Στο θέμα του «Ελαιώνα» που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου-Ταύρου και στην επικοινωνιακή πολιτική του δημάρχου αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή»:

Μπορεί ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου να στέλνει πολλά δελτία τύπου και ανακοινώσεις, μπορεί οι φωτογραφίσεις και οι πόζες να δίνουν και να παίρνουν στα τοπικά sites, αλλά υπάρχουν κι άλλα γεγονότα που ως αντιπολίτευση έχουμε υποχρέωση να φωτίσουμε για να γνωρίζουν οι δημότες κι άλλες σημαντικές, κατά τη γνώμη μας, πτυχές της ζωής της πόλης μας.

Η ταινία «Η Επέλαση των Βαρβάρων» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 8.30μμ

Η βραβευμένη βελγο-γαλλική ταινία «Η Επέλαση των Βαρβάρων - Les Barbarian Invasions» του Ντενίς Αρκάν, θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Μαρτίου, στις 8.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.
 

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Προσοχή: Η νέα ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 8.30μμ.

Ο Σαρκοζί της Ελλάδας...

Πώς τα φέρνει η ζωή... Στην «Ανατροπή» του Γ. Πρετεντέρη προεκλογικά το 2014, ο Άδ. Γεωργιάδης δήλωνε:

«Εγώ είμαι δεξιός
Ευρωπαίος πολιτικός», για να προσθέσει με έμφαση: «Ό,τι είναι ο Νικολά Σαρκοζί στην Γαλλία, είμαι εγώ στην Ελλάδα»!...

Ν. Φίλης: Το ΣτΕ παρερμηνεύει και παραβιάζει το Σύνταγμα συντασσόμενο με τους φονταμενταλιστές (ηχητικό)

Είναι οδυνηρή έκπληξη, το ανώτατο δικαστήριο με αρμοδιότητα να υπερασπίζεται το Σύνταγμα, να το παρερμηνεύει ή και παραβιάζει.

Για το μάθημα των θρησκευτικών υπήρξε συμφωνία και πρωτόκολλο με την Εκκλησία, «τώρα βγαίνει το ΣτΕ και γίνεται Σούπερ Ιερά Σύνοδος, με Σούπερ Αρχιεπίσκοπο τον κ. Σακελλαρίου, τον πρόεδρο του ΣτΕ», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Παιδείας την περίοδο της μεταρρύθμισης Νίκος Φίλης μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Δημήτρη Κουκλουμπέρη και Νίκο Σβέρκο.